Sök
K-rauta Borrskruvdragare FXA 18V Xclick

Resultat

K-rauta Borrskruvdragare FXA 18V Xclick

Nu har vårt fixargäng testat FXA Xclick V18 borrskruvdragare från K-rauta. Maskinen är tvåväxlad, har ett vridmoment på 40 Nm och är utrustad med LED-lampa och bältesögla. Hela 94% valde att rekommendera, ta en titt på testpiloternas omdömen nedan.

  • 94 % av 17 testpiloter rekommenderar K-rauta Borrskruvdragare FXA 18V Xclick
  • Produkt K-rauta Borrskruvdragare
  • Tillverkare K-rauta
  • Rekommenderat pris 699 SEK
  • Antal testpiloter 17
  • Antal som ansökt 6 759
  • Testperiod Jan - apr. 2017

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via Youtube och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om FXA 18V Xclick

Stark, snygg och stabil är ord som beskriver borrskruvdragarens egenskaper enligt testpiloterna. Den känns stadig vilket ger ett bra grepp, har lång batteritid och signalerar hur mycket som är kvar. Den får även plus för sin ledbelysning och fungerar väl för att både skruva och borra på flera olika material. Några hade synpunkter på att skruvdragaren saknar styrka i vissa lägen. En av testpiloterna valde att inte rekommendera och upplevde det trögt att ändra till borr. Summerat landar slutomdömet på topp för denna borrskruvdragare.

94 % rekommenderar (16 testpiloter)

avatar

En stark, liten och smidig borrskruvdragare. Positivt är att man kan använda batteriet på flera verktyg om man skulle vilja. Snabb laddtid och plus för ledbelysningen.

Anders Pihl
avatar

Den är gedigen, snygg, stabil - känns som kvalitet trots lågt pris. Den är stark, har dynamisk hastighet och 2 växlar, lampa med mera. Laddaren funkar bra, bra passning. Den har en viss "coolhetsfaktor" förutom möjligen konstiga namnet... FXA... och xClick... Perfekt, multifunktionell och superbra att ha hemma

Jesper Wilfing
avatar

Enkel att använda. Bra grep, god att hålla i. Bra med små lampor som signalerar hur mycket batteri som är kvar. Snygg. 

Ann Kristin Solsten

6 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar

Lite för klen i skruvläge och trögt att ändra till borr. Snabblåset gick upp när jag borrade och den kändes allmänt "plastig". Lite svårt att hålla jämnt varvtal när man skruvade.

Jimmy Drufva

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från K-rauta

Roligt att du vill testa vår egna borrskruvdragare FXA Xclick 18V! Det är det perfekta basverktyget som bör finnas i varje hemmasnickares arsenal. Maskinen är tvåväxlad och har ett vridmoment på 40Nm. Min personliga favorit är att den kommer med ett 2 Ah-batteri som passar till hela Xclick-serien, där du kan välja mellan allt från cirkelsåg och multiverktyg till häcksax eller trimmer. Med andra ord användbart för hela verktygslådan, året runt. 

  • Stark borrskruvdragare med två hastigheter, LED-lampa och bältesögla
  • Batteri och laddare ingår – vilka passar alla maskiner i serien
  • Prisvärd! 
Oskar Eriksson, Kategorichef, K-rauta
Oskar Eriksson

Kategorichef, K-rauta