Sök
Jordan Barntandkräm

Resultat

Jordan Barntandkräm

Nyfiken på en ny rutin i badrummet? Vi gav 1000 föräldrar med barn i åldrarna 0-12 år uppdraget att jaga tandtroll och testar nya barntandkrämer från Jordan Kids och Junior i två spännande smaker. Förbered dig på ett rent nöje!

 • Jordan Barntandkräm Junior 81 % av 374 testpiloter rekommenderar Jordan Barntandkräm Junior
  Junior
 • Jordan Barntandkräm Kids 87 % av 399 testpiloter rekommenderar Jordan Barntandkräm Kids
  Kids
 • Produkt Jordan Barntandkräm
 • Tillverkare Jordan
 • Antal testpiloter 399
 • Antal som ansökt 6 689
 • Testperiod Apr - maj 2017

Junior

 • Rekommenderat pris 19,90 SEK
 • Antal testpiloter 374

Kids

 • Rekommenderat pris 19,90 SEK
 • Antal testpiloter 399

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för dig som testpilot. Uppdraget är att testa produkten och dela dina upplevelser i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Junior

Juniorerna gillar tandkrämens fruktiga smak som inte är för stark eller "mintig". De tycker att den har en bra konsistens, löddrar alldeles lagom och ger ett fräscht resultat. Några var även särskilt imponerade över tandkrämens blå och glittriga färg. Minus var att några upplevde den som för söt och att den inte gav ett riktigt rent resultat. Tubernas design är överlag uppskattad och majoriteten väljer att ge en tumme upp.

Jordan Barntandkräm image 1 - Junior Jordan Barntandkräm image 2 - Junior Jordan Barntandkräm image 3 - Junior

81 % rekommenderar (302 testpiloter)

avatar

Min dotter älskar den och det är inga problem att få henne att borsta tänderna längre! Lockande förpackning, god smak, häftig färg och perfekt konsistens. Den är verkligen perfekt!

Nina Kleyer
avatar

Bra konsistens och smak. Trevlig design på tuben. Tilltalande och mycket väl godkänd!

Kristiina Söderström
avatar

Dottern tycker den har en frisk eftersmak och absolut ingen smak av mint! Snyggt utseende på tuben och glittrig tandkräm går hem.

Veronica Hansson

19 % rekommenderar inte (72 testpiloter)

avatar

Barnen tyckte inte om smaken och vi vuxna håller också med (den var väldigt påträngande utan att vara stark) MEN känslan efteråt var mycket behaglig med tänder som kändes renare än med vår vanliga tandkräm.


Peter Weckström
avatar

Fruktsmaken är ingen hit. Nyhetens behag gjorde att den användes 3-4 ggr, sen valde barnet själv bort den och ville ha sin vanliga med mild mint. Tandborstning ska ge en fräsch känsla, inte smaka godis. Helt fel väg i dagens sötsaksmedvetna samhälle.

Magdalena Öst
avatar

Mitt barn tycker den var för söt i smaken och inte kände sig riktigt "fräsch" i munnen efter tandborstningen, utan ville borsta om tänderna med "riktig" tandkräm.

Angela Devinegård

Så tycker testpiloterna om Kids

Lejon, flodhästar och ugglor verkar vara knepet för att få tandtrollen att försvinna. Testpiloterna är väldigt glada i Jordans design på tuberna. Många beskriver en god smak av hallon som inte är för stark och löddrar lätt. Föräldrarna uppskattar också att den innehåller rekommenderat flourinnehåll och inga dåliga ämnen. De som valde att inte rekommendera tyckte att den var för söt och hade föredragit mintsmak istället då denna påminde om godis. För att sammanfatta får Jordan Kids ändå ett riktigt bra resultat.

Jordan Barntandkräm image 1 - Kids Jordan Barntandkräm image 2 - Kids Jordan Barntandkräm image 3 - Kids

87 % rekommenderar (346 testpiloter)

avatar

Ungarna gillade den skarpt! Lillgrabben borstar numera tänderna med tigertandkräm (trots att det är ett lejon på förpackningen) och tösen älskade smaken; hon kände direkt att det var hallon! Väldigt trevlig produkt!Christian Persson
avatar

Min dotter tyckte den var så god! Hon sa "nice" och gav tummen upp när hon provade den första gången. Hon gillade smaken. Som vuxen tycker jag designen är fin på tuben, och kul när barnet vill borsta tänderna.Anna Lund
avatar

Dottern & sonen älskade både motivet och smaken, och båda är inga tandborstälskare överhuvudtaget men denna gick hem :)Cassiopeia Fränden

13 % rekommenderar inte (53 testpiloter)

avatar

Min dotter gillade inte smaken utav hallonen. Hade det funnits andra smaker och som jag kunnat prova med henne så hade det varit ett stort plus.Malin Sand
avatar

Alldeles för söt smak. Smakar tyvärr mer godis än tandkräm. Min tvååring utbrast "mer jordgubbe" efter första användningen!

Karolina Scherdin
avatar

Sonen gillade inte att tandkrämen var blå och den smakade konstigt med tyckte både jag och sonen. Dock så var designen jättebra och fin.

Rebecca Wärn

Inlägg från Testpiloternas blogg

(generic.page 1 generic.of 0)

Hälsning från Jordan

Jordan Barntandkräm

Kul att du och ditt barn vill vara med och testa våra snygga och effektiva tandkrämsnyheter. Varianten Kids passar barn mellan 0-5 år och har en mild hallonsmak medan Junior är anpassad för 6-12 år och smakar mild, fruktig mint. Bägge varianterna motverkar karies, är skonsamma mot tänderna och har en färgglad design som piggar upp i badrummet. Vi ser fram emot att följa era upplevelser!

 • Skonsam mot tänderna
 • Lekfull design
 • Effektiv med flourhalt på 1000 ppm
Karl-Johan Rydberg, Brand & Trade Marketing Manager Oral Care, Jordan
Karl-Johan Rydberg

Brand & Trade Marketing Manager Oral Care, Jordan