Sök
JOKK Tranbär Äpple & Kanel

Resultat

Jokk Tranbär Äpple & Kanel

JOKK har lanserat en ny tranbärsdryck inför höstens och vinterns alla utflykter. Nu har 853 testpiloter smakat och utvärderat denna vintrigare smak med Äpple och Kanel som kan drickas både varm och kall. Läs mer om deras smakupplevelser här eller via #smartson #jokk_original.

  • 86 % av 853 testpiloter rekommenderar JOKK Tranbär Äpple & Kanel
  • Produkt JOKK Tranbär Äpple & Kanel
  • Tillverkare JOKK
  • Rekommenderat pris 23 SEK
  • Antal testpiloter 853
  • Antal som ansökt 11 828
  • Testperiod Nov - dec 2015

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg, i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om JOKK Tranbär Äpple & Kanel

Inför julen summerar vi vad testpiloterna har tyckt om JOKK Tranbär Äpple & Kanel. De gillar den friska smakkombinationen av äpple & kanel med tranbär som gifter sig väl i gommen och många anser att denna är en värdig konkurrent till den traditionella juldrycken; glöggen. Många av testpiloterna har även uppskattat att dricka den både som varm och kall. De som väljer att inte rekommendera tranbärsdrycken gillar istället inte smaken, utan tycker att den är för söt och att kanelsmaken tog över.

Jokk Tranbär Äpple & Kanel image 1 Jokk Tranbär Äpple & Kanel image 2 Jokk Tranbär Äpple & Kanel image 3

86 % rekommenderar (730 testpiloter)

avatar

Mycket god och härlig julsmak. Annorlunda jämfört med vanliga tranbär. En julälskare som mig verkligen ääälskar denna kombo!

Sanna Wedberg
avatar

Perfekt blandning mellan beskhet och sötma med en eftersmak av kanel. Otroligt fin och lättdrucken. Otrolig julkänsla om inget annat. Rekommenderar den starkt och kommer köpa varan i framtiden.

Rickard Jansson
avatar

God smak av tranbär, äpple, kanel som passar fint som en värmande vinterdryck efter en krispig vinterpromenad eller avnjutas kall i ett glas med isbitar.

Irma Winberg

14 % rekommenderar inte (123 testpiloter)

avatar

Godast varm men är lite för söt i smaken.

Jessica Schenk
avatar

För mycket kanelsmak när den serveras kall och inte tillräckligt unik när den serveras varm.

Ulrika Andersson
avatar

Jag tycker att den "rena" tranbärsjuicen är mycket godare. Tycker att kanelsmaken är för genomträngande så att tranbärssmaken försvinner.

Ingrid Brandt

Från sociala medier

Hälsning från JOKK

Jokk Tranbär Äpple & Kanel

På JOKK kryddar vi gärna hösten och vintern lite extra. Nykomlingen JOKK Tranbär med Äpple och Kanel kan drickas kall, men värms med fördel upp för en extra värmande stund i soffan eller i skidbacken. Roligt att du vill testa vår heta nykomling!

  • Tranbärsdryck smaksatt med två riktiga säsongsfavoriter; Äpple och Kanel
  • Lika god varm som kall
  • Fräscht och friskt alternativ till glöggen
Tilda Munkeschöld, Brand Manager, JOKK
Tilda Munkeschöld

Brand Manager, JOKK