Sök
JAYS t-Five+ True Wireless

Resultat

JAYS t-Five+ True Wireless

JAYS hörlursnyhet t-Five+ True Wireless är ett par in-ear hörlurar som erbjuder lång batteritid och gel för bra passform, touchkontroller direkt på hörluren samt laddningsetui. 45 testpiloter har testat hörluren och delar ut såväl ros som ris.  

 • 67 % av 45 testpiloter rekommenderar JAYS t-Five+ True Wireless Headphones JAYS t-Five+ True Wireless Headphones
 • Produkt JAYS t-Five+ True Wireless Headphones
 • Tillverkare JAYS
 • Rekommenderat pris 799 SEK
 • Pris för testpiloter 480 SEK
 • Antal testpiloter 45
 • Antal som ansökt 780
 • Testperiod Maj 2023

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av JAYS. Testpiloterna fick köpa produkterna till ett reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och att dela sina upplevelser via Smartson samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om JAYS t-Five+ True Wireless Headphones

Många tycker att JAYS t-Five+ True Wireless erbjuder bra ljud till ett bra pris och sitter bekvämt i öronen. Vissa upplever dock att produkten känns billig och att ljud- och samtalskvaliteten inte är tillräckligt bra. En del rekommenderar hörlurarna på grund av den bra ljudkvaliteten och batteritiden, medan andra klagar på att de inte passar deras öron eller att ljudet är burkigt. Vissa tycker också att hörlurarna läcker ljud till omgivningen eller är för stora i formatet. Totalt sätt en blandad kompott från testpiloterna. Batteritiden, ljudkvaliteten och bekvämligheten är positiva aspekter som nämns av flera personer. Det finns också några klagomål på att hörlurarna inte fungerar bra under samtal eller har dålig passform.

67 % rekommenderar (30 testpiloter)

avatar
Väldigt enkla att koppla in. Underbart ljud även när man tar samtal. Enkla kommandon vid andvändning. Lång batteritid!
Susanne Aspbäck
avatar
Sitter oerhört skönt i örat och sitter väldigt säkert. Efter ett tag känner jag inte av den. Etuit som jag förvarar dem är väldigt litet och smidigt. Det laddar hörlurarna väldigt kvickt, så dem är alltid redo. Jag kan varmt rekommendera dessa hörlurar, speciellt på grund av att de är så bekväma att ha på sig.
Tomas Augustsson
avatar
Mycket bra ljud och bra passform. sitter bra när man är ute och springer.
Iris Gustavsson

33 % rekommenderar inte (15 testpiloter)

avatar
För mig passade inte dessa i mina örongångar. Fick ont efter för lång användning. Batteritiden och ljudet va jättebra men passformen funkade inte så därav kan jag inte rekommendera dessa.
Fredrik Jonsson
avatar
Jag gillade ljudet i produkten men 2 saker som inte var bra eller passade mig. Folk klagade på att det lätt burkigt när vi pratade i telefon och det andra är att lägsta ljudet var för högt, jag brukar använda lurarna när jag går och lägger mig men lägsta ljudet var för högt.
Andreas Göthe
avatar
Produkten känns väldigt billig och kvaliteten på både samtalet och ljudet är inget som jag upplever är bra. Produkten känns inte prisvärd och man får en känsla av att det är billig kopia av airpods.
Mersudin Kovacevic

Från sociala medier

Hälsning från JAYS

JAYS t-Five True Wireless

t-Five+ är optimerad för hela dagens lyssningsbehov och erbjuder lång batteritid för att stödja din lyssningsupplevelse när du behöver det som mest. De intuitiva touchkontrollerna placerade på en plan yta gör att du enkelt kan styra din låtlista och ringa dina vänner. t-Five+-serien kommer med ett snyggt laddningsfodral som enkelt får plats i dina fickor. t-Five+ inkluderar även isolerande örongeléer som tillbehör, som ytterligare förbättrar både passform och ljudupplevelse. Miljöbrusreduceringen (ENC) eliminerar oönskat bakgrundsljud när du pratar med dina vänner. t-Five+ är också utrustad med dubbla mikrofoner som kombineras för ett större samtal.

 • Passform och ljud optimerad för användning under hela dagen
 • 25 timmars speltid
 • Environmental Noise Cancelling (ENC)
JAYS, , Wireless Headphones and Speakers
JAYS

Wireless Headphones and Speakers