Sök
Jaybird X4

Resultat

Jaybird X4

Nya hörlurar får följa med ut på äventyr! Nu har 100 testpiloter i Norden fått testa hörlurarna Jaybird X4 för att utmana dess funktioner. Lurarna är vattentåliga, svettåliga och har anpassningsbara detaljer för ökad passform och komfort i örat. Musik styrs med Jaybird Appen, som nu även är integrerad med Spotify. Scrolla ner för att ta del av testpiloternas upplevelser!

 • 96 % av 84 testpiloter rekommenderar Jaybird X4
 • Produkt Jaybird X4
 • Tillverkare Jaybird
 • Rekommenderat pris 1 399 SEK
 • Pris för testpiloter 699 SEK
 • Antal testpiloter 84
 • Antal som ansökt 2 603
 • Testperiod Nov - dec 2018

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Jaybird. Uppdraget har varit att köpa och testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg samt i sociala kanaler. Efter testet har produkten utvärderats via ett formulär och fått en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Jaybird X4

Det är en imponerad skara testpiloter som testat hörlurarna Jaybird X4 - det har lyssnats på musik under både gympass och springturer och hela 96% av testpiloterna ger hörlurarna tummen upp. De tycker att ljudkvaliteten är grym och att passformen på lurarna är bra. En gemensam notering de gjort är att laddaren till hörlurarna skulle vara en universal USB laddare eller liknande istället för den laddare som kommer med. Testpiloterna ger även tummen upp för att de är svett- och vattentäta (IPX7) samt att de sitter kvar under hela träningspasset.

Jaybird X4 image 1 Jaybird X4 image 2 Jaybird X4 image 3

96 % rekommenderar (81 testpiloter)

avatar

Ljudbilden är riktigt bra, och möjligheterna att justera med appens equalizer är klockrena. De sitter bra, möjligen skulle sladdsamlaren kunna sitta lite bättre, men det är ett lyxproblem. Dessutom är fukttåligheten oerhört värdefull för användning vid löpning. Rekommenderas starkt.

Johan
avatar

Det är helt sanslöst bra in-ear lurar och jag är precis hur nöjd som helst!!
Grymt ljud!! Briljant app med fantastiska ljudbilds inställningar!
10 poäng av 10 möjliga!!

Anders
avatar

Passformen och möjligheten till att justera ljudbilden (EQ) gör att jag rekommenderar dem. De levererar volym som inte kräver max volym på telefonen. Och det är inte i vägen på gymmet vilket de trådbundna jag använde tidigare var, fastnade och så trots att jag dragit sladden innanför kläderna.

Fredrik

Testpiloter som inte rekommenderar

Från sociala medier

Hälsning från Jaybird

X4 är uppföljaren av X3 i prisbelönta X-serien från Jaybird, avsedda för utomhussportaren och äventyraren. Nu är de hårda plastvingarna ersatta med mjuka silikonvingar och silikonproppar som sitter kvar ännu bättre. Jaybird X4 är både svett- och vattentäta (IPX7) hörlurar som har en batteritid på 8 timmar. Lurarna fungerar ihop med smartphones, smartwatches, surfplattor och andra enheter med Bluetooth - både Android och iOS. Utöver det kan du anpassa ljudinställningarna med appen för den ultimata musikupplevelsen, så att du kan leva episkt varje dag.

 • Svett- och vattentålig IPX7
 • 8 timmar speltid
 • Inställbart ljud med appen
John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird

Fler tester från Jaybird

Fler tester