#getPhaseInfo($URLMapContent.identifier) Jaybird X4 • Resultat • Smartson
Sök
#getPhaseInfo($!{campaign.identifier})
Jaybird X4

Resultat

Jaybird X4

  • 96 % av 84 testpiloter rekommenderar Jaybird X4
#readMoreDefinitions()
    #printAboutItem("$text.get('about.manufacturer')" $campaign.companyName "text") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfTestpilots')" $campaign.desiredTestpilots "integer") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfApplicants')" $campaign.applicants "integer")

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Jaybird. Uppdraget har varit att köpa och testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg samt i sociala kanaler. Efter testet har produkten utvärderats via ett formulär och fått en rekommendationsfaktor.

Från sociala medier

Hälsning från Jaybird

X4 är uppföljaren av X3 i prisbelönta X-serien från Jaybird, avsedda för utomhussportaren och äventyraren. Nu är de hårda plastvingarna ersatta med mjuka silikonvingar och silikonproppar som sitter kvar ännu bättre. Jaybird X4 är både svett- och vattentäta (IPX7) hörlurar som har en batteritid på 8 timmar. Lurarna fungerar ihop med smartphones, smartwatches, surfplattor och andra enheter med Bluetooth - både Android och iOS. Utöver det kan du anpassa ljudinställningarna med appen för den ultimata musikupplevelsen, så att du kan leva episkt varje dag.

  • Svett- och vattentålig IPX7
  • 8 timmar speltid
  • Inställbart ljud med appen
John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird

Fler tester från Jaybird

Fler tester