Sök
Träningshörlurar Jaybird RUN XT med Bluetooth och IPX7

Resultat

Jaybird RUN XT

Nu har 160 hurtiga testpiloter i Norden fått pröva hörlurarna Jaybird RUN XT. Dessa hörlurar är trådlösa, har en svett- och vattenavvisande design och hela 12 timmars batteritid. Ta del av vad testpiloterna tycker här nedan!

 • 87 % av 160 testpiloter rekommenderar Jaybird RUN XT
 • Produkt Jaybird RUN XT
 • Tillverkare Jaybird
 • Rekommenderat pris 1 899 SEK
 • Pris för testpiloter 949 SEK
 • Antal testpiloter 160
 • Antal som ansökt 2 933
 • Testperiod Feb - apr 2019

Testet genomförs av Smartson. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser genom videoklipp och recensioner på externa sajter. Efter testet utvärderas produkten och får ett sammanslaget betyg från testpiloterna som deltagit i testet. Bilder, videos och innehåll som delas under testperioden kan även komma att delas med Jaybird för användning i digitala kanaler samt annonsplatser.

Så tycker testpiloterna om Jaybird RUN XT

Det har sprungits som aldrig förr i vårt test av Jaybird RUN XT - det är en rätt enad trupp av testpiloter som tycker att hörlurarna sitter kvar i öronen och att de ger ett bra ljud. Att de dessutom är trådlösa får en gedigen tumme upp. Några nackdelar som nämns är ljudkvaliteten för vissa av testpiloterna, och att blåtandsuppkopplingen känns svajig då den i vissa fall tappar uppkopplingen vid telefonsamtal.

Jaybird RUN XT image 1 Jaybird RUN XT image 2 Jaybird RUN XT image 3

87 % rekommenderar (139 testpiloter)

avatar

Otroligt bra ljud samt att dom isolerar bra så man kan njuta av musiken. Sitter riktigt bra, har nog aldrig testat lurar som sitter kvar så bra. Lätta att navigera med. Lätt att anpassa storleken så att de sitter lika bra i båda öronen.

Sofia Smedman
avatar

Jag kunde direkt sätta lurarna i öronen och sticka ut i ösregnet som var första dagen jag fick lurarna. Musiken hördes bra och jag kände mig säker på att inte tappa lurarna och att de inte skulle gå sönder i regnet då de är vattentäta. Nu efter tio pass kan jag inte tänka mig att träna utan dem.

Anders Björk
avatar

Jag rekommenderar produkten! Hörlurarna har bra passform, de är perfekta för träning, appen är bra.
Det enda som jag tycker kan förbättras är ljudkvalitén som inte är optimal.

Gustav Mönefors

13 % rekommenderar inte (21 testpiloter)

avatar

Jag tycker att Jaybird RUN XT är en för liten uppgradering från gamla Jaybird Run.För priset hade jag rekommenderat dom till en Tarah Pro istället. Det som saknas på denna produkt är starkare blåtand. Magnet till fodralet så att hörlurarna faller på plats. Det är en för liten uppgradering som sagt.

Johan Andersen
avatar

Dålig passform, använde de inte till träningen mer än en gång för de blev bara ett irritationsmoment. Får ont i öronen, har provat alla olika storlekarna. Dåligt ljud, och den tappade kontakten med telefonen trots att jag hade den enligt instruktionen. Kan inte rekommendera produkten.

Mari Höglund
avatar

Snygga hörlurar med bra ljud och skön passform men flera problem förstör upplevelsen. Vid samtal kommer endast ljud från ena snäckan. Vid musikuppspelning händer det att ljudet försvinner. Man måste stoppa in hörlurarna i Caset i 2 sek för att sedan kunna lyssna. Problem framförallt vid träning.

Samuel B

Från sociala medier

Hälsning från Jaybird

Jaybird RUN XT

Upplev och tyck till om RUN XT! Våra nya hörlurar är högpresterande, trådlösa och erbjuder extra bekväm passform med premiumljud. De har också en vatten- och svettavvisande design för passionerade löpare som strävar efter att testa gränserna. Nu kan du även springa längre pass då våra RUN-hörlurar har ett laddningsbart batteri med 4 timmars speltid samt 8 timmars laddning i fodralet. Snabbladdningsfunktionen ger även 1 timmes speltid på bara 5 minuters laddtid, för att se till att du aldrig springer utan musik i öronen.

 • 12 timmars speltid
 • Svett- och vattentålig
 • Anpassat för dig som tränar mycket
John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird

Fler tester från Jaybird

Fler tester