Sök
Finaste Kalkonfärs

Resultat

Finaste Kalkonfärs

Är du en gourmet som är pigg på nya smaker? Ingelsta Kalkon har lanserat nyheten Finaste Kalkonfärs och 536 matglada testpiloter har testat kalkonfärsen och inspirerat andra med sina recept. Hela 97% valde att rekommendera produkten - läs deras omdömen här. 

  • 97 % av 536 testpiloter rekommenderar Finaste Kalkonfärs
  • Produkt Finaste Kalkonfärs
  • Tillverkare Ingelsta Kalkon
  • Rekommenderat pris 49 SEK
  • Antal testpiloter 536
  • Antal som ansökt 13 863
  • Testperiod Okt - december 2015

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt efter testet utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Finaste Kalkonfärs

Majoriteten av våra testpiloter har valt att rekommendera nyheten Finaste Kalkonfärs från Ingelsta Kalkon. Våra kalkondiggare har mycket gott att säga om produkten; den passar hela familjen, förhöjer smakerna i matlagningen, är hälsosam, klimatsmart, lättlagad och saftig. De få som väljer att inte rekommendera produkten är negativa till att kalkonfärsen är fryst och upplevde att den var torr.

Ingelsta Kalkonfärs image 1 Ingelsta Kalkonfärs image 2 Ingelsta Kalkonfärs image 3

97 % rekommenderar (519 testpiloter)

avatar

Vi valde att göra en vanlig köttfärssås med lite lök, champinjoner, krossade tomater, salt och peppar. Vi blev jättenöjda med produkten. Otroligt god smak. Kommer garanterat köpa Ingelstas kalkonfärs flera gånger.

Mikael Andersson
avatar

God smak, lättarbetad, magert, ger många variationsmöjligheter och lite nytänk i matlagningen.

Kirsten Hansson
avatar

Så otroligt goda hamburgare jag gjorde till middag! Saftiga och mättande. När man dessutom vet att det är mycket protein och lite fett i färsen blir det extra gott för den som tänker på vad man äter. Toppklass trots att den är frusen. Jag kommer verkligen äta mer kalkon nu när Ingelsta finns på flera ställen.

Tina Lundmark

3 % rekommenderar inte (17 testpiloter)

avatar

Vi gjorde tacos på färsen och tyckte att den blev aningen torrare och mindre smakrik än vanlig kycklingfärs som vi brukar använda.

Linnea Folkesson
avatar

Jag vet inte varför jag skulle välja fryst färs framför färsk.

Anna Kokol
avatar

Tyckte att den var lite smaklös.

Julia Arndorff

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Ingelsta Kalkon

Ingelsta Kalkons Finaste Kalkonfärs är mör och saftig med mild fin smak. Perfekt till hamburgare och andra färsrätter. All styckning och tillagning hos oss på Ingelsta Kalkon sker med hantverksmässiga metoder på Österlen i Skåne. Alla våra produkter är från svenska kalkoner. Vi vill att fler ska upptäcka våra fina delikatesser och därför är det så kul att just du vill prova vår kalkonfärs. Kalkonfärsen hittar du i frysdisken i välsorterade livsmedelsbutiker som ICA, Coop och City Gross. På vår hemsida har vi samlat recept för dig att inspireras av och använda. #lättattlaga #lättattälska

  • Magert och nyckelhålsmärkt
  • Rikt på protein och vitamin D
  • Handstyckat från Österlen
Johanna Nilsson, Marknadskoordinator, Ingelsta Kalkon
Johanna Nilsson

Marknadskoordinator, Ingelsta Kalkon