Sök
ICA Extra fin Falukorv

Resultat

ICA Extra fin Falukorv

Här presenteras resultatet för ICA Extra fin Falukorv. Det var ett stort intresse med totalt 12 656 som ansökte om att bli testpiloter. Av dessa har 2 735 fått möjligheten att kostnadsfritt testa falukorven och 89% valde att rekommendera produkten till en vän. 

  • 89 % av 2735 testpiloter rekommenderar ICA Extra fin Falukorv
  • Produkt ICA Extra fin Falukorv
  • Tillverkare ICA
  • Antal testpiloter 2 735
  • Antal som ansökt 12 656
  • Testperiod Feb - mars 2013

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om ICA Extra fin Falukorv

ICA Extra fin falukorv är en uppskattad falukorv både vad gäller smak och konsistens. 89 % av testpiloterna skulle kunna tänka sig att rekommendera sina vänner att testa ICA Extra fin Falukorv.

En stor del av testpiloterna skriver att produkten överträffar förväntningarna och att det är en av de bästa falukorvarna man testat. Produkten beskrivs som god och smakrik med väl avvägd kryddning och konsistensen som kompakt och fin. Flertalet uppskattar den höga kötthalten och korven upplevs ha hög kvalitet. En av testpiloterna menar att det går att jämföra denna falukorv med charkprodukter som köps över disk. Det som gillas mest med korven är smaken och flera säger att den smakar som ”riktig” falukorv så som den smakade när man var liten. En annan positiv egenskap är att korven varken fastnar eller ”viker” sig i stekpannan och flera är också nöjda att den passar bra in i familjens LCHF-kost.

De testpiloter som inte uppskattade produkten tyckte att konsistensen var för kompakt samt att smaken var intetsägande. Det var några som inte tyckte att falukorven utmärkte sig på något sätt och smakade som vilken falukorv som helst. De flesta tyckte ändå att den smakade helt okej men inte godare än andra konkurrenter.

De populäraste rätterna att tillaga i testet var klassikerna Korv Stroganoff, Ugnstekt falukorv samt Stekt falukorv med stuvade makaroner eller mos. En majoritet av testpiloterna tyckte att falukorven passade bäst till middag, därefter var populäraste valet lunch. Det var också flera som gärna skulle bjuda sina gäster på ICA Extra fin Falukorv.

ICA Extra fin Falukorv image 1 ICA Extra fin Falukorv image 2 ICA Extra fin Falukorv image 3
avatar

Kändes direkt att den har hög köttinnehåll! Brukar vara kräsen så detta är ovanligt god kritik! :)

Mi-Charlotte Aaker
avatar

Den här Falukorven smakar förträffligt, min enda invändning skulle möjligen vara att skillnaden mot annan Falukorv inte är så stor som priset indikerar.

Kjell-Ove Sethson
avatar

Korven blev mycket god. Jag tyckte korven hade bättre konsistens än "vanlig" falukorv med mindre kötthalt.

Erik Lindahl
avatar

Tyckte det var god smak och speciellt bra konsistens på korven. Fastnade inte heller i stekpannan lika mycket som annan falukorv. Jag gjorde en korvgryta som blev mycket god.

Urban Almqvist
avatar

Vi gjorde igår korv stroganoff och alla åt med glatt humör! Märkte ingen jätteskillnad mot "vanlig" falukorv, men lite mer matig och köttig kändes den allt!

Åsa Rosencrantz

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från ICA