Sök
HTH Original Body Lotion

Resultat

HTH Original Body Lotion

Är du en torris? Nu har 408 testpiloter provat och utvärderat klassikern HTH Original Body Lotion som är återfuktande, innehåller hudens egna ingredienser och ska ge en snabb och långvarig effekt. Läs mer här om hur de utmanat vinterkylan med denna kroppslotion.

  • 95 % av 408 testpiloter rekommenderar HTH Original Body Lotion
  • Produkt HTH Original Body Lotion
  • Tillverkare HTH
  • Rekommenderat pris 49 SEK
  • Antal testpiloter 408
  • Antal som ansökt 11 376
  • Testperiod Jan - februari 2016

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften har varit att testa HTH Original Body Lotion milt parfymerad respektive oparfymerad. De har även delat sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt slutligen utvärderat produkten.

Så tycker testpiloterna om HTH Original Body Lotion

HTH Original Body Lotion har blivit en ny favorit hos många av testpiloterna. Kombinationen av den återfuktande mjukgörande effekten, snygga flaskan, behagliga doften, trivsamma appliceringen och att hudsalvan är prisvärd är det som summeras som mest positivt i omdömena. Några upplever istället konsistens som för kladdig samt en lätt sveda vid applicering.

HTH Original Body Lotion image 1 HTH Original Body Lotion image 2 HTH Original Body Lotion image 3

95 % rekommenderar (387 testpiloter)

avatar

Den klart bästa hudlotion jag provat. Går snabbt in i huden och ger effekt direkt. Fått mycket mjukare och smidigare hud utan torrhetstecken. Rekommenderar starkt och kommer själv fortsätta med den.

Simon Gyllner
avatar

Den är fantastisk för min torra hud. Luktar gott och gör huden silkeslen.

Agneta Kurth
avatar

Snygg flaska. Lätt att smörja. Tar sig lätt in i huden. Torra partier är som borta. Len. Mild fräsch doft. Prisvärd. Passar perfekt för ett aktivt liv, med många duschar. Äntligen hittat rätt lotion.

Sara Eriksson

5 % rekommenderar inte (21 testpiloter)

avatar

Den är väldigt rinnig och man är kladdig hela dagen. Hjälper dock mot torr hud.

Anna Klingståhl
avatar

Jag har smort in mig två gånger om dagen, morgon och kväll. Jag upplever att huden blir mjuk, men krämen lämnar en kladdig hinna som aldrig riktigt sjunker in i huden. När jag har smort in benen så har det vid flera tillfällen svidit i huden, så nej, den här krämen är inget för mig.

Sofia Ander
avatar

Jag tyckte inte om lukten och jag upplevde inte huden återfuktad.

Maria G-thorsell

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från HTH

HTH Original Body Lotion

Hej! Vad kul att du vill prova HTH Original Body Lotion. HTH står för Hjälper Torr Hud, vilket är precis vad den gör.  Vi tror på att använda ingredienser som huden faktiskt behöver; nämligen hudens egna ingredienser som karbamid, mjölksyra & betain. HTH Original innehåller inga mineraloljor eller konserveringsmedel, och finns med och utan parfym. Vi vill gärna veta vad du tycker om HTH Original och att du delar med dig av dina upplevelser till oss och andra. 

  • Med bevisad effekt för torr hud
  • Innehåller hudens egna ingredienser
  • Inga mineraloljor, färgämnen eller konserveringsmedel 
Maria Jarl, Senior Brand Manager, HTH
Maria Jarl

Senior Brand Manager, HTH