Sök
HP Tango X skrivare

Resultat

HP Tango X skrivare

Är du intresserad av teknik, foto och inredning? Eller är du personen som värdesätter ett fungerande hemmakontor? Skrivaren HP Tango X kan vara svaret. Nu har testpiloter provat och utvärdera den appstyrda tekniken, stilfulla designen samt Instant Ink - prenumerationstjänsten som automatiskt beställer nytt bläck innan det tar slut. Ta del av testpiloternas recensioner och upplevelser.

 • 94 % av 83 testpiloter rekommenderar HP Tango X HP Tango X
 • Produkt HP Tango X
 • Tillverkare HP
 • Rekommenderat pris 2 099 SEK
 • Pris för testpiloter 1 050 SEK
 • Antal testpiloter 83
 • Antal som ansökt 1 317
 • Testperiod januari 2020

Utöver HP Tango X ingår även 60 ark fotopapper 10x15 cm samt Instant ink i 12 mån.

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av HP. Utvalda testpiloter får köpa och testa produkten för ett reducerat pris i utbyte mot att dela sina upplevelser i sociala kanaler samt via videorecensioner. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor. 

Så tycker testpiloterna om HP Tango X

Testpiloterna är överlag väldigt nöjda med HP Tango X. Skrivaren anses snygg och smidig, både i användning och design. Många anser att kvaliteten på fotoutskrifter till och med var över förväntan. Det som kan förbättras enligt testpiloterna är installationsprocessen.

HP Tango X skrivare image 1 HP Tango X skrivare image 2 HP Tango X skrivare image 3

94 % rekommenderar (78 testpiloter)

avatar

Superenkelt att använda. Fin inredningsdetalj. Snabba utskrifter. Suveräna fotoutskrifter. Uppfyller alla mina krav för en skrivare för hemmabruk.

Wanna Humble
avatar

En liten och fin skrivare som har allt man behöver. Skriver ut mycket bra utskrifter och är lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt.

Manoli Blazevski
avatar

HP Tango är den bästa tekniska prylen i vårt hem, den är snygg, enkel och smart! Bilderna som skrivs ut är av den högsta kvaliteten.

Natalie Norberg

6 % rekommenderar inte (5 testpiloter)

avatar

Det var krångligt att få apparna att fungera, färgpatronerna tar slut väldigt fort, kvalitet på korten var inte det bästa.

Eva Gustavsson
avatar

Förväntat mig mer av en skrivare i 2000-kronors klassen. Skall man säga något positivt så är det utseendet.

Jan Sylvan
avatar

Skrivaren går sakta. HP är sega på att skicka ut nya patroner.

Stefan Bjurinder

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från HP

HP Tango X ger dig det absolut bästa ifrån två världar. Förutom att denna skrivare gör vardagen enklare, smälter den även in i din hemmamiljö så att du inte behöver kompromissa mellan smart teknik och ett stilrent hem. Den smidiga storleken i kombination med linnefodralet som omsluter produkten ger ett elegant intryck som passar på vilket skrivbord eller i vilken bokhylla som helst. HP Tango är anpassad för det moderna livet och låter dig skriva ut, skanna och kopiera direkt från din smartphone, var du än befinner dig. Från studenten som behöver printa enstaka dokument till den stora familjen som vill skriva ut foton på både stort och smått - så snart du hämtat appen HP Smart är du redo att komma igång. Här finns möjlighet till kreativitet och produktivitet som aldrig förr.

 • Stilren design som kräver litet utrymme
 • Appstyrd teknik för enkel uppstart och användning
 • Skriv ut på distans, utan wifi
Ebba Rimbäck, Digital Marketing & Content Manager, HP
Ebba Rimbäck

Digital Marketing & Content Manager, HP

Fler tester från HP

Fler tester