#getPhaseInfo($URLMapContent.identifier) HP Tango X skrivare • Resultat • Smartson
Sök
#getPhaseInfo($!{campaign.identifier})
HP Tango X skrivare

Resultat

HP Tango X skrivare

  • 94 % av 83 testpiloter rekommenderar HP Tango X HP Tango X
#readMoreDefinitions()
    #printAboutItem("$text.get('about.manufacturer')" $campaign.companyName "text") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfTestpilots')" $campaign.desiredTestpilots "integer") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfApplicants')" $campaign.applicants "integer")
  • Testperiod

Utöver HP Tango X ingår även 60 ark fotopapper 10x15 cm samt Instant ink i 12 mån.

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av HP. Utvalda testpiloter får köpa och testa produkten för ett reducerat pris i utbyte mot att dela sina upplevelser i sociala kanaler samt via videorecensioner. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor. 

Från sociala medier

Hälsning från HP

HP Tango X ger dig det absolut bästa ifrån två världar. Förutom att denna skrivare gör vardagen enklare, smälter den även in i din hemmamiljö så att du inte behöver kompromissa mellan smart teknik och ett stilrent hem. Den smidiga storleken i kombination med linnefodralet som omsluter produkten ger ett elegant intryck som passar på vilket skrivbord eller i vilken bokhylla som helst. HP Tango är anpassad för det moderna livet och låter dig skriva ut, skanna och kopiera direkt från din smartphone, var du än befinner dig. Från studenten som behöver printa enstaka dokument till den stora familjen som vill skriva ut foton på både stort och smått - så snart du hämtat appen HP Smart är du redo att komma igång. Här finns möjlighet till kreativitet och produktivitet som aldrig förr.

  • Stilren design som kräver litet utrymme
  • Appstyrd teknik för enkel uppstart och användning
  • Skriv ut på distans, utan wifi
Ebba Rimbäck, Digital Marketing & Content Manager, HP
Ebba Rimbäck

Digital Marketing & Content Manager, HP