Sök
HP Sprocket 200 fotoskrivare

Resultat

HP Sprocket 200 fotoskrivare

Föreviga mobilbilder i analogt format! Med den lilla fotoskrivaren HP Sprocket 200 kan du dela ögonblick och skriva ut bilder on the go, kanske direkt på festen eller resan. Redigera bilder i den tillhörande appen, koppla ihop via Bluetooth och skriv ut direkt. Är du nyfiken? 200 personer har testat HP Sprocket, scrolla ner för att ta del av testpiloterna upplevelser. Smile!

 • 79 % av 117 testpiloter rekommenderar HP Sprocket 200
 • Produkt HP Sprocket 200
 • Tillverkare HP
 • Rekommenderat pris 1 619 SEK
 • Pris för testpiloter 810 SEK
 • Antal testpiloter 117
 • Antal som ansökt 2 007
 • Testperiod Mars - maj 2019

Testet har genomförts av Smartson. Uppdraget var att testa produkten och dela sina upplevelser genom videoklipp och recensioner på externa sajter. Efter testet utvärderades produkten och fick ett sammanslaget betyg från testpiloterna som deltagit i testet. Bilder, videos och innehåll som delats under testperioden kan komma att delas med HP för användning i digitala kanaler samt annonsplatser.

Så tycker testpiloterna om HP Sprocket 200

Foton har skrivits ut och kreativiteten har flödat. HP Sprocket 200 har varit uppskattad av många testpiloter - smidig, snabb, enkel app, behändig och rolig att ha med på tillställningar. Fotoskrivaren har genererat många kreativa idéer, allt från gästböcker, fotoböcker och collage till fina minnen att ge bort, samt förgyllt fester. Färgerna på fotona är inte perfekta men fördelarna och de många användningsområdena väger tyngre. De testpiloter som inte rekommenderar Sprocket tycker att den är för dyr i förhållande till kvaliteten på bilderna, med bleka färger och korniga resultat. De ser heller inte tillräckliga användningsområden för de utskrivna bilderna. Dock är majoriteten av testpiloterna enade om att HP Sprocket är en rolig produkt som är lätt att plocka med sig.

HP Sprocket 200 fotoskrivare image 1 HP Sprocket 200 fotoskrivare image 2 HP Sprocket 200 fotoskrivare image 3

79 % rekommenderar (93 testpiloter)

avatar

Helt grymt produkt. Rolig att ha hemma. Eller på resande fot. Alla som har sett den gillar den.

Johan Björkman
avatar

Jag rekommenderar verkligen ALLA att köpa hp sprocket 200, oavsett ålder. Den är så roligt att kunna ta med sig och skriva ut vart man än är. Mina två barn tyckte de va jätte roligt att fota, skriva ut och sedan göra en liten fotobok att ge bort. Har du den inte? Köp den!!

Amanda Ottosson
avatar

Jag skulle rekommendera denna skrivare till den som kommer ha bröllop, resa en längre tid, nyligen fått barn, anordnar evenemang, använder journal/dagbok/bullet böcker, är en person som gillar att pyssla med fysisk kreativitet och de som gillar att skriva ut sina bilder.

Jag rekommenderar inte till den som har begränsad budget för framkallning.

Winnie Wu

21 % rekommenderar inte (25 testpiloter)

avatar

Rolig och smidig skrivare med kul app - men bildkvalitén blir på en del bilder både blek och tråkig. Detta i kombination med kostnaden per fotopapper drar ner betyget.

Johanna Jungåker
avatar

Tyvärr blev jag väldigt besviken på skrivaren. Dålig kvalite på bilderna, hur jag än försöker ändra i inställningarna

Tommi Nousiainen
avatar

Det är en väldigt trevlig produkt, men bilderna är alldeles för små och kvaliteten för dålig. Därför tycker jag inte att den är värd sitt höga pris.

Isabel Blomström

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från HP

HP Sprocket 200 är en otroligt smidig färgskrivare i fickformat som låter dig skriva ut bilder direkt från din smartphone var du än befinner dig. Endast din kreativitet sätter gränserna för vad du kan skapa. Bygg kollage under bröllopet eller festen för att minnas alla roliga stunder, gör en egen receptbok eller ta med din Sprocket på resan och skapa fantastiska fotoalbum att titta tillbaka på.

 • Redigera bilder och skriv ut direkt från din mobil
 • Portabel färgskrivare i fickformat
 • Enkel uppkoppling via Bluetooth
Rickard Strömdahl, Produktchef, HP
Rickard Strömdahl

Produktchef, HP

Fler tester från HP

Fler tester