Sök
HP Spectre x360

Resultat

HP Spectre x360

HP Spectre x360 har en processor som ska ge hastigheter utöver det vanliga. Säkerhetsfunktioner som är utvecklade för att skapa trygg och bekväm användning. En bärbar dator som erbjuder en enastående design, precisionsutformad i aluminium, i kombination med både kapacitet och prestanda. Med en nästintill kantlös pekskärm med upp till 4K AMOLED får du en bildupplevelse som aldrig förr. Läs mer om testpiloternas erfarenhet nertill.

 • 76 % av 17 testpiloter rekommenderar HP Spectre x360 HP Spectre x360
 • Produkt HP Spectre x360
 • Tillverkare HP
 • Rekommenderat pris 18 990 SEK
 • Pris för testpiloter 13 990 SEK
 • Antal testpiloter 17
 • Antal som ansökt 875
 • Testperiod oktober 2020

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av HP. Uppdraget var att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson, med videorecensioner samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om HP Spectre x360

Testpiloterna har lämnat in sina rekommendationer och många är väldigt nöjda med hur lätt, flexibel och snygg i designen HP Spectre x360 är. Flera har kommenterat att touchskärm och digital penna var ett uppskattat inslag. Testpiloterna har testat den i både arbete, redigering och spel. Prestandan har mött förväntan och de uppgifter den mött. Det kritiska området är priset då några förväntar sig lite mer för prisklassen.

HP Spectre blogg 1 HP Spectre blogg 2 HP Spectre blogg 3

76 % rekommenderar (13 testpiloter)

avatar
Jag rekommenderar HP Spectre X360 till alla som vill ha en liten, lätt och smidig men samtidigt allsidig dator. Den har 2st USB -C kontakter och även en vanlig USB-kontakt vilket gör det lätt att ansluta tillbehör. Ljud och högtalare funkar bra och likaså även det bakgrundsupplysta tangentbordet.
Angelica Oscarsson
avatar
Denna vackra dator har så mycket kraft innanför skalet och en otroligt välgjord touchskärm med en fantastisk responstid. Den fungerar både för spel/film och har en utmärkt batteritid och laddas upp otroligt snabbt. Sannerligen en bärbar dator som är gjord för alla situationer och oavsett vad en använder den till.
Daniel Sundström
avatar
Underbar liten laptop! Lätt att ta med sig och använda i många sammanhang pga vikbarhet mm. Bra upplösning på skärmen. Smart med en knapp för att enkelt kunna stänga av kamera och mikrofon, mycket användbar i dessa tider!
Lena Risling

24 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar
Datorn är lätt och smidig men jag känner att den har för få portar för att vara perfekt. Man måste nästan som standard köpa till en USB C hub.
Mårten Lagerstedt
avatar
Jag tycker priset är för högt mot vad känslan blir när man ser förbi designen. För det priset hade jag förväntat mig mer sömlös känsla vid användandet. Nu är skärmen lite för känslig så program stängs när man kommer när eller försöker använda pennan. Det tar lite för lång tid att rotera skärmen, program hänger sig lite för ofta och så vidare.
Richard Zätterman
avatar
Jag är egentligen väldigt nöjd med datorn och uppskattar dess funktioner och mobilitet. Den är dock inte värd fullpris enligt mig. Hade priset sänkts i nivå med testpilotspriset så hade jag rekommenderat datorn.
Ramm Vansvik

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från HP

Vi presenterar exklusiva HP Spectre x360 13. Upptäck en bärbar dator som kompromisslöst erbjuder en enastående design, precisionsutformad ur ett stycke aluminium, i kombination med banbrytande kapacitet och prestanda. Med en fantastisk och nästintill kantlös pekskärm med upp till 4K AMOLED får du en uppslukande bildupplevelse som aldrig förr. Utforska din kreativitet genom att skriva eller rita direkt på skärmen med den medföljande digitala pennan var du än är. Detta är en bärbar dator bortom det traditionella. Upplev själv alla möjligheter med HP Spectre x360 13 - vinnaren av CES Innovation Awards 2020.

 • Fantastisk bildkvalitet med upp till 4K AMOLED-pekskärm
 • Kompromisslös kraft med 10:e generationens Intel® Core™-processor
 • Flexibel, stilren design med 360 graders gångjärn så att du kan anpassa din arbetsposition

Fler tester från HP

Fler tester