Sök
HP-skrivare med bläckabonnemang

Testas nu

HP-skrivare med bläckabonnemang

 Nu testar 50 testpiloter HP ENVY Inspire 7924e Allt-i-ett-skrivare med HP+ och HP Instant Ink. Med skrivaren ingår 9 månader kostnadsfritt bläckabonnemang som automatiskt beställer hem nytt bläck innan det gamla tar slut.

  • Produkt HP ENVY Inspire 7924e Allt-i-ett-skrivare
  • Tillverkare HP
  • Rekommenderat pris 2 390 SEK
  • Pris för testpiloter 995 SEK
  • Antal testpiloter 50
  • Antal som ansökt 925

Innan testpiloten börjar använda skrivaren behöver tjänsten HP+ aktiveras direkt vid installation och Instant Ink inom 7 dagar. Testpiloten får ett kostnadsfritt Instant Ink-abonnemang med fritt bläck i 9 månader men förväntas utvärdera tjänsten enligt testpilotuppdraget inom cirka 4 veckor från att skrivaren har mottagits. Testpiloten kan välja en valfri utskriftsplan baserat på hur många sidor som beräknas skriva ut (alltså helt oberoende av vad som skrivs ut och om det är färg eller svartvitt) och kan även byta utskriftsplan kostnadsfritt under de fria månaderna. I samband med att de fria månaderna avslutas kan testpiloten välja att avbryta abonnemanget. Om det inte avbryts fortsätter abonnemanget automatiskt och en månadsavgift debiteras enligt vald plan.

Under testet behöver testpiloten skapa ett HP-konto samt registrera betalningsuppgifter. Efter testperioden kan testpiloten välja att avsluta Instant Ink och övergå till att använda andra HP-originalbläckpatroner under skrivarens livslängd.

Läs mer om ENVY och HP+ 

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av HP. Testpiloterna får köpa skrivaren för ett reducerat testpilotspris. Uppdraget är att utvärdera och att dela sina upplevelser av skrivaren och bläckabonnemanget via Smartson, specifierade återförsäljare samt i sociala medier.

Hälsning från HP

HP ENVY Inspire

Vad kul att du är intresserad av vår HP ENVY Inspire 7920/7924e, en skrivare som har allt du behöver i en hemmaskrivare. Med den här skrivaren kommer du kunna njuta av sömlös foto- och dokumentutskrift av hög kvalitet med inbyggt fotofack och automatisk dokumentmatare. Spara tid och papper när du skriver ut dokument med automatisk dubbelsidig utskrift. 

  • Hållbar design gjord av över 45 % återvunnen plast.
  • Utskriftshastighet upp till 15 sid/min (svart) och 10 sid/min (färg)
  • HP+ kompatibel skrivare