Sök
HP original bläckpatroner

Resultat

HP original bläckpatroner

Nu har över 100 testpiloter fått prova HPs original bläckpatroner till sina HP-skrivare, skrolla vidare för att ta del av deras recensioner!

  • 99 % av 103 testpiloter rekommenderar HP original bläckpatroner
  • Produkt HP original bläckpatroner
  • Tillverkare HP
  • Antal testpiloter 103
  • Antal som ansökt 1 836
  • Testperiod Maj - juli 2019

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av HP. Utvalda testpiloter får möjlighet att köpa och testa produkten för ett reducerat pris i utbyte mot att dela sina upplevelser med videos och i sociala kanaler samt skriva recensioner på utvalda sajter. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om HP original bläckpatroner

Lovorden duggar tätt om HPs bläckpatroner när våra testpiloter får utvärdera sina erfarenheter. De tycker att patronerna ger ett jämt och fin resultat, med skarpa bilder, texter och färg. En del tycker att priset kunde varit lite billigare men de flesta tycker ändå att man får vad man betalar för, kvaliteten på originalpatronerna är det som fungerar bäst med HP-skrivararna enligt en enig testpilotspanel.

99 % rekommenderar (102 testpiloter)

avatar

Kopia eller original? Det är alltid frågan, men ingen tvekan här. Originalet är outstanding ifråga om färgernas förmåga att återge det naturtrogna - men även hur länge de räcker. En liten merkostnad blir billigare och ger ett bättre resultat.

Bo Edoff
avatar

Älskar att man inte behöver köpa färg och svart och vitt separat och nyanserna är väldigt bra.

Naima Ikonen
avatar

Superbra produkt, den håller precis det den lovar med ett jämt resultat och man vet vad man kan förvänta sig.

Marielle Isaksson

1 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar

Patronerna har alldeles för dålig prestanda när det gäller antal utskrifter, stämmer inte med angivet antal. Ganska snabbt anger skrivaren att bläcket börjar ta slut. Det går dock att skriva ut fler utskrifter ett tag men rätt fort blir de fula med ränder över hela. Man förväntar sig betydligt fler utskrifter av originalbläckpatroner!

Cristine Sjöberg

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från HP

Kul att du vill testa bläckpatroner från HP. Kostnadsmedvetenhet, utskriftskvalitet och miljöpåverkan från återvunna patroner - HPs bläckpatroner är gjorda med alla dessa frågor i åtanke. Det ger dig den bästa upplevelsen och värdet, när och var du än skriver ut.

  • Hög kvalitet, skapade för att alltid fungera
  • Utformade med miljön i åtanke, för enkel återvinning och mindre avfall
  • Utvecklade för att vara det bästa alternativet för HP-skrivare
HP original bläckpatroner, , HP
HP original bläckpatroner

HP

Fler tester från HP

Fler tester