Sök
HP Instant Ink

Resultat

HP Instant Ink

Hur många gånger har den lilla lampan på skrivaren ilsket blinkat mot dig för att bläcket är slut? HP erbjuder tjänsten Instant Ink som automatiskt skickar hem nytt bläck till din dörr, och som visar patronernas färgstatus via en app. Ta del av testpiloternas åsikter här nedan! 

  • 81 % av 27 testpiloter rekommenderar HP Instant Ink
  • Produkt HP Instant Ink
  • Tillverkare HP
  • Antal testpiloter 27
  • Antal som ansökt 598
  • Testperiod november 2020

Testpiloterna fick välja en anpassad utskriftsplan för HP Instant Ink att testa i två månader (värde 34-199 kr/månad). Testpiloten ansvarar för att avsluta tjänsten manuellt efter testperioden.

Utskriftsplan - Gratis
15 sidor/månad
Kostnadsfritt

Utskriftsplan - Sällan
50 sidor/månad
Rekommenderat pris: 34 kr/månad

Utskriftsplan - Ibland
100 sidor/månad
Rekommenderat pris: 49 kr/månad

Utskriftsplan - Ofta
300 sidor/månad
Rekommenderat pris: 99 kr/månad

Utskriftsplan - Företag
700 sidor/månad
Rekommenderat pris: 199 kr/månad

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av HP utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson, på externa recensionssidor samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om HP Instant Ink

Det är ett printglatt gäng som åtagit sig uppdraget att utvärdera HP Instant Ink. Majoriteten av testpiloterna upplever att tjänsten är smidig och är ett smart sätt att slippa ha koll på bläcknivån. Returpåsen som skickas med för att returnera tomma patroner får tummen upp och det får även appen som anses enkel att använda. De testpiloter som inte rekommenderar tjänsten tycker att leveranstiden var för lång och att tjänsten inte passar dem som skriver ut varierad mängd sidor varje månad. Sammanfattningsvis ger 81% av testpiloterna sin rekommendation om HP Instant Ink.

HP Instant Ink Blogg 1 HP Instant Ink Blogg 2 HP Instant Ink Blogg 3

81 % rekommenderar (22 testpiloter)

avatar
Smidigt och ett enkelt sätt att slippa sitta och leta efter bläckpatroner på nätet. Nu meddelar skrivaren när den börjar bli tom och en ny kommer i brevlådan.
Therese Karlsson
avatar
Enkelt att hantera bra o klar utskrift och ganska dryg.
Jan Johansson
avatar
Mycket bra service och support! Väl fungerande patroner! Smidigt att få patronerna hem via posten! Medföljande returpåse! Skön känsla att alltid ha bläck hemma och kunna skriva ut! Mycket nöjd och rekommenderar verkligen denna tjänst!
Irene Petersson

19 % rekommenderar inte (5 testpiloter)

avatar
Kändes onödigt. Den enda gången jag anser det motiverat att använda är om en har ett företag eller så, så slipper en hålla koll på det.
Sara Norberg
avatar
Passar inte mig med ett visst antal sidor per månad då jag skriver ut olika mycket på olika tid.
Lotte Unt
avatar
Att behöva vänta flera veckor på ett paket från Tyskland år 2020 är minst sagt bedrövligt. Idén med bläckprenumeration är fantastisk men för att funka i praktiken måste HP kunna få till snabbare leveranser.
Rickard Solver

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från HP

Skriv ut enklare. HP Instant Ink skickar HP originalbläck direkt till din dörr innan dina gamla patroner hinner ta slut. Med HP Instant Ink baseras din månadsavgift på hur många sidor du skriver ut, inte hur mycket bläck du använder. Dessutom återvinns tomma patroner - använd våra förbetalda kuvert för att skicka tillbaka bläckpatroner och göra återvinningen enkel!

  • Få bläckpatroner till dörren
  • Välj en anpassad utskriftsplan
  • Återvinn tomma patroner
Shireen Selfelt, Trade Marketing Manager, HP
Shireen Selfelt

Trade Marketing Manager, HP

Fler tester från HP

Fler tester