Sök
HP Instant Ink

Resultat

HP Instant Ink (2021)

Testpiloter har utvärderat HP Instant Ink - tjänsten som pratar med din skrivare och automatiskt skickar hem nya bläckpatroner när det är dags att byta ut dem. Läs vidare för att ta del av testpiloternas åsikter om Instant Ink! 

  • 91 % av 32 testpiloter rekommenderar HP Instant Ink
  • Produkt HP Instant Ink
  • Tillverkare HP
  • Antal testpiloter 32
  • Antal som ansökt 440
  • Testperiod november 2021

Testpiloterna får välja en anpassad utskriftsplan för HP Instant Ink att testa i sex månader (värde 12-249 kr/månad). Testpiloten ansvarar för att avsluta abonnemanget manuellt efter testperioden.

Utskriftsplan - Minimal
12 sidor/månad
Pris: 12 kr/månad

Utskriftsplan - Sällan
50 sidor/månad
Pris: 34 kr/månad

Utskriftsplan - Ibland
100 sidor/månad
Pris: 49 kr/månad

Utskriftsplan - Ofta
300 sidor/månad
Pris: 119 kr/månad

Utskriftsplan - Företag
700 sidor/månad
Pris: 249 kr/månad

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av HP utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson, på externa recensionssidor samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om HP Instant Ink

Flera testpiloter pratar om smidighet när de beskriver HP Instant Ink - att det är smidigt att få hem nya bläckpatroner och att den känns flexibel med olika utskriftsplaner. Hela 91 % av testpiloterna rekommenderar HP Instant Ink. Vissa testpiloter upplever att tjänsten har krånglat vid registrering och koppling till sin skrivare, och väljer därför att inte rekommendera Instant Ink.

HP Instant Ink 2 HP Instant Ink 1 HP Instant Ink 3

91 % rekommenderar (29 testpiloter)

avatar
Smart sätt att prenumerera på tycker jag! Äntligen har jag alltid bläck när jag behöver. Bra att man kan ändra prenumerationspaket om man behöver. De extra sidorna blir dyra så det gäller att hålla lite koll på att man inte skriver ut för mycket.
Agneta af Bjerkén
avatar
Att få hem bläckpatronerna direkt i min brevlåda utan att behöva ha koll på när jag behöver nya patroner är helt grymt bra. Denna tjänst passar mig utmärkt då jag har enskild firma och skriver ut mycket i olika perioder. Rekommenderar absolut både familj och vänner denna tjänst.
Christina Reimi
avatar
Jag rekommenderar och kommer även att fortsätta med detta då jag tycker det har varit super. Innan färgen är slut har man ny i sin hand.
Susanne Bladner

9 % rekommenderar inte (3 testpiloter)

avatar
Det har strulat mer än väntat. Fick det inte gratis till en början utan fick glatt betala. Fick ringa och efter 10 dagar var det löst.
Johan Andersen
avatar
Drogs pengar trots att det skulle vara gratis.
Patrik Nilsson
avatar
Det var lite lurigt att veta om man kunde ändra plan från månad till månad eller om man måste stanna på samma. Och den skickade påminnelser om att man gjort slut på sina sidor även om man inte hade det, halvbra.
Erica Engdahl

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från HP

HP Instant Ink

Vad roligt att du är nyfiken på HP Instant Ink. Abonnemanget fungerar så att när bläcknivåerna i skrivaren är låga skickar vi automatiskt en ny patron till dig. Patroner skickas innan du behöver dem så att du aldrig står utan. Du kan när som helst avbryta eller byta plan. Om du inte använder alla sidor överförs de automatiskt till nästa månad.


För att läsa mer om olika utskriftsplaner samt uppsägningsvillkor se HP Instant Ink

  • Avbryt när som helst
Jennifer Alderhorn, Digital Content & Merchandising Manager, HP
Jennifer Alderhorn

Digital Content & Merchandising Manager, HP

Fler tester från HP

Fler tester