Sök
HP 975 trådlöst tangentbord med dubbla lägen

Resultat

HP 975 trådlöst tangentbord med dubbla lägen

Flexibilitet och kreativitet är ledorden för tangentbordet HP 975. Det kan anslutas till 3 enheter, är programmerbart och har en batteritid på över 6 månader innan det behöver laddas. 14 testpiloter fick köpa produkten till ett reducerat testpilotspris i utbyte mot recensioner hos HP Store och efter avslutat test valde samtliga att rekommendera det till en vän.

 • 100 % av 14 testpiloter rekommenderar HP 975 Trådlöst tangentbord med dubbla lägen HP 975 Trådlöst tangentbord med dubbla lägen
 • Produkt HP 975 Trådlöst tangentbord med dubbla lägen
 • Tillverkare HP
 • Rekommenderat pris 1 699 SEK
 • Pris för testpiloter 850 SEK
 • Antal testpiloter 14
 • Antal som ansökt 356
 • Testperiod juni 2023

Testet utfördes av Smartson på uppdrag av HP. Testpiloterna fick köpa tangentbordet till reducerat testpilotspris i utbyte mot videotestimonials, ärliga recensioner och delningar i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om HP 975 Trådlöst tangentbord med dubbla lägen

HP 975 beskrivs som ett premiumtangentbord med enkel installation och bra batteritid. Enkelheten att hoppa mellan olika datorer med samma tangentbord bidrar till effektivtet och spar utrymme hemma. HP 975 beskrivs som välbyggt med bra anslag och enkel installation. På minussidan hamnar ett något högt pris men efter avslutat test väljer samtliga testpiloter att rekommendera HP 975 till en vän.

100 % rekommenderar (14 testpiloter)

avatar
Kanske det bästa tangentbordet jag använt, enkelheten att hoppa mellan datorerna gör att jag kan jobba mer effektivt samtidigt som jag slipper sitta med 3 tangentbord vilket tar en massa plats. Designen känns gedigen och bra.
Toni Lindberg
avatar
Toppenbra. Skön skrivkänsla, stabilt och rejält i aluminium. Gillar det och använder främst till min jobbdator då man kan sitta bättre än med det inbyggda tangentbordet. Helt klart nöjd med HP 975 och rekommenderar det varmt.
Magdalena Jacobsson
avatar
Designen på detta tangentbord är elegant och modern. Tangenterna är väl placerade och har en skön taktil känsla när du skriver. Bakgrundsbelysningen är också en fin touch och gör det enkelt att skriva i mörker.
Magnus Franzén

Hälsning från HP

Upplev en smidig och oavbruten kreativitet med HP 975 som är framtagna för hybridkontoret. Med tangentbordet HP 975 skriver du tyst och bekvämt med hjälp av fingertoppsformade tangenter, även det anslutningsbart till tre enheter och med programmerbara knappar för en användarvänlig upplevelse.

 • HP 975 Trådlöst tangentbord med dubbla lägen
 • Bekväma, tysta och mjuka returknappar, smarta sensorer som anpassar bakgrundsbelysningen
 • Laddningsbart batteri via USB-C® som räcker i över 6 månader, anslutningsbar med upp till 3 enheter

Fler tester från HP

Fler tester