Sök
Hälsans Kök Filébitar

Resultat

Hälsans Kök Filébitar

Saknar du ett vegoalternativ till kycklingfilé? Nu har drygt 1100 testpiloter gett sitt omdöme av Hälsans Kök Filébitar som är veganska och tillverkade av välkända ingredienser som t.ex. soja och rapsolja. Det är 94% som rekommenderar denna produkt. Vi har verkligen blivit inspirerade av testpiloternas vegetariska matlagningskunskaper under testets gång. Tack!
  • 94 % av 1114 testpiloter rekommenderar Hälsans Kök Filébitar
  • Produkt Hälsans Kök Filébitar
  • Tillverkare Hälsans Kök
  • Rekommenderat pris 39 SEK
  • Antal testpiloter 1 114
  • Antal som ansökt 7 029
  • Testperiod Apr - jun 2018

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Hälsans Kök Filébitar

Wraps, grytor, soppor, wok, till pasta, i sallader, på smörgåsar – filébitarna från Hälsans Kök har visat sig vara lätta att använda i många typer av rätter. Produkten har både testats av personer som brukar äta helt vegetarisk eller vegansk mat, men också av vana köttätare. Med god smak och bra konsistens är bitarna lättillagade och ett bra sätt att dra ner sin köttkonsumtion, enligt många av testpiloterna. De som inte valt att rekommendera produkten tyckte att filébitarna var bleka i smaken och att konsistensen inte motsvarade deras förväntningar.

Hälsans Kök Filébitar image 1 Hälsans Kök Filébitar image 2 Hälsans Kök Filébitar image 3

94 % rekommenderar (1047 testpiloter)

avatar

Enkelt att tillaga och det blev väldigt gott! Åt i pitabröd tillsammans med wokgrönsaker och sås, passade väldigt bra ihop.

Hannah Sandström
avatar

Helt otroligt, den smakar mer kycklingbröst än riktigt kött. Dessutom ser den ut som kycklingkött. Dessutom är det riktigt drygt. Så det är ett riktigt bra alternativ både för veganen som köttätaren.

Göran Lindqvist
avatar

Saftigt vegetariskt alternativ som kan ersätta kyckling med hästlängder.

Adela Stroil

6 % rekommenderar inte (67 testpiloter)

avatar

Smakmässigt helt okej, men alldeles för svampig konsistens. Hade velat ha lite mer tuggmotstånd i bitarna.

Malin Kinberg
avatar

Jag tycker produkten var alldeles för torr och tråkig.

Veronica Stolt
avatar

Tyckte tyvärr inte om smaken eller lukten på produkten. Vet inte om det har med ovana att göra (inte ätit så mycket veganskt förut). Smakade produkten i sällskap dock, hälften tyckte dock om den.

Johan Skog

Från sociala medier

Hälsning från Hälsans Kök

Vad roligt att du är nyfiken på vår senaste nyhet, Filébitar - ett vegoalternativ till kyckling! Med veganska Filébitar är det enkelt att ersätta kyckling i dina vardagsrätter, du kommer knappt märka någon skillnad. Filébitar har en neutral smak och ett mört bett. De är veganska och gjorda med ingredienser som du känner till, inga konstigheter. De är dessutom otroligt mångsidiga.

  • Vegoalternativ till kyckling
  • Neutral smak och ett mört bett
  • Veganska & gjorda med ingredienser som du känner till
Cathrine Bose, Brand Manager Nordics, Hälsans Kök
Cathrine Bose

Brand Manager Nordics, Hälsans Kök