Sök
hallon Mobilt Bredband STOR 20 GB

Resultat

hallon Mobilt Bredband STOR 20 GB - 2016

Sommar, sol och surf! En fin mix tyckte de 1122 testpiloter som provade hallon Mobilt Bredband STOR. Av dessa valde 86 procent att rekommendera abonnemanget, främst för en fin kombo av bra hastighet och pris. Testpiloterna har fått prova utan abonnemangskostnad i två månader (ord. pris 149 kr/mån).

  • 86 % av 1122 testpiloter rekommenderar hallon Mobilt Bredband STOR 20 GB
  • Produkt hallon Mobilt Bredband STOR 20 GB
  • Tillverkare hallon
  • Rekommenderat pris 149 SEK
  • Antal testpiloter 1 122
  • Antal som ansökt 3 968
  • Testperiod Maj - jul 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om hallon Mobilt Bredband STOR 20 GB

Bra täckning, bra pris och snabb hastighet. Så kan vi framförallt summera åsikterna från den stora grupp testpiloter som rekommenderar abonnemanget. De som inte rekommenderar har en annan erfarenhet och då främst för att de befunnit sig på platser där täckningen är sämre. På 3s hemsida finns det en täckningskarta för den som vill ha mer information kring detta. Här är några åsikter från de som varit med i testet.

hallon Mobilt Bredband STOR 20 GB - 2016 image 1 hallon Mobilt Bredband STOR 20 GB - 2016 image 2 hallon Mobilt Bredband STOR 20 GB - 2016 image 3

86 % rekommenderar (970 testpiloter)

avatar

Jag blev positivt överraskad då det var betydligt bättre mottagning än vad jag trodde. Allting funkade som det skulle och till det priset är det ett kap!

Markus Tuvfesson
avatar

Mycket bra och snabbt bredband. Jag har fiber 100 MB hemma och hallon i sommarstugan, första mätningen jag gjorde i sommarstugan så fick jag 65 MB.

Jan Axelsson
avatar

Att komma igång med surfandet var busenkelt, inga installationer krävdes utan allt sådant skötte sig själv. Själva surfandet i sig var även det väldigt stabilt. Har inte haft några täckningsproblem och hastigheterna står sig som routern i huset!

Oscar Fredriksson

14 % rekommenderar inte (152 testpiloter)

avatar

Där vi bor, samt i vår sommarstuga var täckningen dålig. Allt gick så långsamt att det inte var lönt att försöka surfa.

Julia Markendahl
avatar

Mottagningen är inte att lita på. Fungerar bra inne i stan och hemma. Men är jag i sommarstugan så har den dålig mottagning. Är jag på jobbet måste jag sitta på balkongen för att få någon mottagning alls.

Linda Gilbertson
avatar

Fungerar ej utanför storstäder, klockrent i Stockholm med 4g+ hastighet. Längs norrlandskusten funkar det inte alls undantaget de större städerna.

Peter Matsson

Hälsning från hallon

hallon Mobilt Bredband STOR 20 GB - 2016

Med hallons mobila bredband STOR får du hela 20 GB data. Perfekt att använda till surfplattan, modemet eller varför inte en överbliven mobiltelefon? Streama film och musik enkelt och snabbt i högsta 4G hastighet. Med 20 GB data kan du tex streama 300 timmar musik på Spotify eller 20 timmar på SVT Play. Smidigare kan det inte bli, bara att sätta i SIM-kortet i valfri enhet och köra igång. Vi hoppas att du blir nöjd! 

  • 20 GB data
  • Högsta 4G hastighet
Adam Müller, Partneransvarig, hallon
Adam Müller

Partneransvarig, hallon