Sök
hallon Mobilt bredband abonnemang STOR

Resultat

hallon Mobilt bredband abonnemang STOR

Efter tre månader är testet färdigt. Smartson har gett över 650 testpiloter uppdraget att utvärdera hallon Mobilt bredband STOR. Efter avslutat test kan 81 % av deltagarna rekommendera det mobila bredbandet till en vän.

 • 81 % av 656 testpiloter rekommenderar hallon Mobilt bredband abonnemang STOR
 • Produkt hallon Mobilt bredband abonnemang STOR
 • Tillverkare hallon
 • Rekommenderat pris 149 SEK / månad
 • Antal testpiloter 656
 • Antal som ansökt 2 300
 • Testperiod Jun - aug 2014

Smartsons testpiloter har fått prova Mobilt bredband abonnemang STOR utan bindningstid, uppsägningstid, kreditkontroll eller faktura. Som testpilot fick man prova abonnemanget STOR där 20 GB data/månad ingick. Som tack för engagemanget fick testpiloterna även nyttja abonnemanget kostnadsfritt under hela augusti. Ta del av deras helhetsupplevelse och omdömen nedan.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om hallon Mobilt bredband abonnemang STOR

Många anser att det är ett lätthanterligt och prisvärt abonnemang som erbjuder mycket surf till en låg kostnad. Att det inte finns någon bindningstid är också något som uppskattas av testpiloterna. Bland de som inte rekommenderar produkten handlar kritiken om bristande hastighet och täckning. Några av dem som haft problem uppskattar inte kundservice via chatt och e-post.

hallon Mobilt bredband abonnemang STOR image 1

81 % rekommenderar (531 testpiloter)

avatar

Bra täckning och hastighet, prisvärt. Hade fått högre betyg om man kunde nå kundtjänst per telefon och om inte uppkopplingen bröts vid 20 GB-gränsen. En reducering av hastigheten borde väl räcka?

Christer Karlsson
avatar

Den stora mängden surf har tillåtit i princip fri streaming på tex Youtube och internetradio, som annars slukar den vanliga surfen på nolltid. Täckningen har fungerat jättebra.

Lina Edin
avatar

Det är bra pris för så mycket surf.

Angelica Petersen

19 % rekommenderar inte (125 testpiloter)

avatar

Så länge man håller sig i städerna fungerar det bra, men så fort man kommer ut på landsbygden blir täckningen för dålig.

Eva Nordin Silén
avatar

Tyvärr inte acceptabel nivå i den småländska skogsmiljön.

Mats Peterson
avatar

Ojämn hastighet och diverse nedkopplingar.

Anders Johansson

Hälsning från hallon

hallon Mobilt bredband abonnemang STOR
Mobiloperatören hallon startades i syfte att erbjuda enklare abonnemang. Inga bindningstider, ingen uppsägningstid, inga kreditkontroller, inga fakturor. Hallon är en systeroperatör till 3 och använder 3:s prisbelönta datanät som når 99 procent av Sveriges befolkning.
Byt närsomhelst
För endast 149 kr i månaden surfar du för hela 20 GB i vår högsta hastighet med Mobilt bredband abonnemang STOR. Vi på hallon tycker att det ska vara enkelt för våra kunder att ha ett abonnemang och vi vill göra det enklare för kunden. Istället för fakturor så dras summan automatiskt från ditt kontokort varje månad. Behöver du surfa mer så är det naturligtvis enkelt att köpa till mer data för en billig peng. Närsomhelst kan du byta till Mobilt bredband abonnemang LITEN, om du märker att det passar dig bättre.
 • Ingen bindningstid
 • Ingen uppsägningstid
 • Ingen faktura
 • Ingen kreditkoll
Hej! Vad roligt att så många ville prova Mobilt bredband abonnemang STOR. hallons mål är att vara en enkel mobiloperatör där vi vill göra det lättare för kunden genom att ta bort bindningstid, uppsägningstid, kreditkoll, fakturor med mera. Vi tackar för alla åsikter som ni testpiloter gett oss under testperioden och kommer ta med oss det i arbetet framöver. Stort tack!
Niklas Wilhelmsson, Varumärkesansvarig, hallon
Niklas Wilhelmsson

Varumärkesansvarig, hallon