Sök
hallon Mobilt bredband abonnemang STOR

Resultat

hallon Mobilt bredband abonnemang STOR

Efter tre månader är testet färdigt. Smartson har gett över 650 testpiloter uppdraget att utvärdera hallon Mobilt bredband STOR. Efter avslutat test kan 81 % av deltagarna rekommendera det mobila bredbandet till en vän.

  • 81% av 656 testpiloter rekommenderar hallon Mobilt bredband abonnemang STOR

Hälsning från hallon

hallon Mobilt bredband abonnemang STOR
Mobiloperatören hallon startades i syfte att erbjuda enklare abonnemang. Inga bindningstider, ingen uppsägningstid, inga kreditkontroller, inga fakturor. Hallon är en systeroperatör till 3 och använder 3:s prisbelönta datanät som når 99 procent av Sveriges befolkning.
Byt närsomhelst
För endast 149 kr i månaden surfar du för hela 20 GB i vår högsta hastighet med Mobilt bredband abonnemang STOR. Vi på hallon tycker att det ska vara enkelt för våra kunder att ha ett abonnemang och vi vill göra det enklare för kunden. Istället för fakturor så dras summan automatiskt från ditt kontokort varje månad. Behöver du surfa mer så är det naturligtvis enkelt att köpa till mer data för en billig peng. Närsomhelst kan du byta till Mobilt bredband abonnemang LITEN, om du märker att det passar dig bättre.
  • Ingen bindningstid
  • Ingen uppsägningstid
  • Ingen faktura
  • Ingen kreditkoll
Hej! Vad roligt att så många ville prova Mobilt bredband abonnemang STOR. hallons mål är att vara en enkel mobiloperatör där vi vill göra det lättare för kunden genom att ta bort bindningstid, uppsägningstid, kreditkoll, fakturor med mera. Vi tackar för alla åsikter som ni testpiloter gett oss under testperioden och kommer ta med oss det i arbetet framöver. Stort tack!
Niklas Wilhelmsson, Varumärkesansvarig, hallon
Niklas Wilhelmsson

Varumärkesansvarig, hallon