Sök
hallon mobilt bredband Stor

Resultat

hallon mobilt bredband 2015

Under sommaren 2015 har 759 engagerade testpiloter provkört hallon mobilt bredband Stor. Nyheten inför sommaren var att abonnemanget kunde erbjuda surf i i 4G. När vi summerar två månaders intensivt testande är det 82 procent av testpiloterna som väljer att rekommendera hallon Mobilt bredband Stor. Nyfiken på varför? Läs mer nedan.  

  • 82 % av 759 testpiloter rekommenderar hallon Mobilt bredband Stor
  • Produkt hallon Mobilt bredband Stor
  • Tillverkare hallon
  • Rekommenderat pris 149 SEK / månad
  • Antal testpiloter 759
  • Antal som ansökt 3 713
  • Testperiod Jun - aug 2015

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa bredbandet och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler.  Dongel till dator(surfplatta ingick inte i testet.

Så tycker testpiloterna om hallon Mobilt bredband Stor

Över 80 procent av testpiloterna är nöjda med bredbandsabonnemanget. Det beskrivs som smidigt och prisvärt och med bra täckning och snabb surf i både 3G och 4G. Flera av testpiloterna tycker det är enkelt att komma igång med tjänsten samt uppskattar att det inte är någon uppsägningstid. Den grupp som inte rekommenderar abonnemanget har främst synpunkter på täckning och mottagning som inte fungerar tillfredsställande. Det upplevs svårt att hitta 4G för snabbare surf.

hallon mobilt bredband 2015 image 1 hallon mobilt bredband 2015 image 2 hallon mobilt bredband 2015 image 3

82 % rekommenderar (624 testpiloter)

avatar

Ett mycket stabilt, snabbt 4G abonnemang oavsett om jag varit inne i city eller ute på landet. Kort å gott; Ett riktigt nöje att få möjlighet att använda i sommar!


Lisbeth Hellgren
avatar

Jag har redan rekommenderat Hallon till flera. Smidig beställning och mycket bra uppkoppling i Stockholm, Blekinge, Bohuslän och Halland under hela sommaren.

Mats Lindberg
avatar

Snabb och enkel registrering på hemsidan. Fick snabbt hem produkten. Testat att surfa, streama både filmer och musik och
det har fungerat kanonbra! Inget direkt att klaga på. Rekommenderar denna produkt till andra som funderar på vad de ska välja.


18 % rekommenderar inte (135 testpiloter)

avatar

Dålig täckning utanför storstäderna. Svajande hastighet på 4G, låg hastighet på 3G. Dvs ibland hög sedan direkt efter väldigt låg. Gjorde tester med Bredbandskollen efter varandra. Stor skillnad bara sekunder efter varandra.

Patrik Hermansson
avatar

I den del av landet jag bor så är mottagningen för dålig, framförallt ute på landsbygden. Därför har jag inte kunnat använda bredbandet och därav inte heller rekommenderat det till någon vän


Jörgen Bygdemark
avatar

Hallons mobila bredband är visserligen billigt, men inte alltid särskilt stabilt. Ibland fungerar uppkopplingen, ibland inte, trots att jag bor i en storstad.


Katarina Andersson

Från sociala medier

Hälsning från hallon

hallon mobilt bredband 2015

Vi på hallon anser att det ska vara enkelt när det kommer till mobilt bredband. Därför har vi valt att inte ha några bindningstider, uppsägningstider eller krångliga fakturor. Vi vill också att våra kunder ska få mycket för pengarna. Därför kan du nu prova på vårt största mobila bredband med hela 20 GB data för 0 kr i 2 månader.

Förgyll din sommar med fri surf, anmäl dig nu!

  • 20 GB data varje månad
  • Ingen bindningstid, uppsägningstid eller fakturor
  • Högsta 4G hastighet
Adam Müller, Partneransvarig, hallon
Adam Müller

Partneransvarig, hallon