Sök
hallon Mobilt Bredband 20 GB

Resultat

hallon Mobilt Bredband 20 GB 2017

Sommar, (sol) och hallon - 444 testpiloter har i sommar surfat loss med hallon Mobilt Bredband 20 GB utan kostnad i två månader. Se hur långt surfen räckte nedan.

 

  • 79 % av 444 testpiloter rekommenderar hallon Mobilt Bredband 20 GB
  • Produkt hallon Mobilt Bredband 20 GB
  • Tillverkare hallon
  • Rekommenderat pris 149 SEK / månad
  • Antal testpiloter 444
  • Antal som ansökt 1 994
  • Testperiod Jun - aug 2017

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor. I testet ingår 20 GB/ per månad i 2 månader (juli-augusti), gäller dock inte utomlands. Efter testmånaderna ska testpiloten aktivt säga upp abonnemanget själv, annars fortsätter det per automatik. 

Så tycker testpiloterna om hallon Mobilt Bredband 20 GB

En hel del av sommarens surfande testpiloter är nöjda med bredbandet från hallon, de beskriver bra täckning och hastighet som gör det lätt att streama film och serier. Det gick även smidigt att signa upp sig och SIM-kortet gick snabbt att få. Vissa har haft problem med dålig täckning utanför de större städerna där uppkopplingen laggat eller inte fungerat alls. Utöver det har surfen på 20GB räckt länge och rekommendationen blir strax under 80%.

hallon Mobilt Bredband 20 GB 2017

79 % rekommenderar (352 testpiloter)

avatar

Det fungerade väldigt bra på de ställen jag har varit i sommar. Hade aldrig några problem med täckning. Även att det på vissa ställen var lite långsammare. Men så är det nog med alla bolag, i alla fall de jag har testat. Jag är mycket nöjd och kommer fortsätta som kund ett tag till.

Linda Fernstedt
avatar

Allt fungerade smidigt. SIM-kortet kan snabbt till brevlådan och utan krångel. Uppkopplingen bra tillräckligt bra för att även titta på film och serier. Inget att klaga på.

Katarina Andersson
avatar

Bredbandet fungerar riktigt bra. Laggar så gott som aldrig. Hade med det på tåget från Göteborg till Stockholm. Det fungerade riktigt bra. Streamar filmer, serier. Mejlar ja det mesta som man brukar göra. En riktigt bra produkt.

Annika Elg

21 % rekommenderar inte (92 testpiloter)

avatar

Jag upplevde några problem. Det var ofta som routern inte lyckades ansluta till 4G. Trots att andra operatörer med samma router lyckas.

L Johansson
avatar

Hallon är inget att rekommendera för de som tänkt vistas i Norrbotten om man inte håller sig till större tätorter eller Europavägar. På flera ställen där vi testat fanns ingen mottagning.

Daniel Rova
avatar

Vi var på semester på Öland och stoppade i sim-kortet i vår Ipad. Inte speciellt snabb uppkoppling och dela till andra enheter fungerade inte alls. Så vårt betyg blir 1 av 5

Kristian Wernbecker

Från sociala medier

Hälsning från hallon

hallon Mobilt Bredband 20 GB 2017

Vi på hallon älskar sommaren och nu är den äntligen här. För att maximera din semester i husvagnen, på sommarstället eller hemma vill vi ge dig möjligheten att surfa gratis i sommar med vårt mobila bredband. Som testpilot får du 20 GB data helt utan kostnad under 2 månader. Använd ditt mobila bredbandsabonnemang till din surfplatta, portabla router eller varför inte i en telefon. 

  • 20 GB data
  • Ingen bindningstid   
  • 4G
Adam Müller, Partneransvarig, hallon
Adam Müller

Partneransvarig, hallon