Sök
hallon mobilabonnemang STOR

Resultat

hallon mobilabonnemang STOR

Ringer du ofta till vänner och familj i andra länder? Mobiloperatören hallon har gjort en storsatsning på utlandssamtal och bjöd in 300 nya testpiloter att upptäcka och utvärdera mobilabonnemang STOR. Efter några veckor tillsammans med hallon valde 90 procent att rekommendera abonnemanget till en vän.

  • 90 % av 163 testpiloter rekommenderar hallon mobilabonnemang STOR
  • Produkt hallon mobilabonnemang STOR
  • Tillverkare hallon
  • Rekommenderat pris 249 SEK / månad
  • Antal testpiloter 163
  • Antal som ansökt 1 033
  • Testperiod Okt - dec 2014

Uppdraget är att testa, tycka till och dela åsikter om hallon via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Alla testpiloter får gratis abonnemangsavgift fram till 31 januari 2015.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om hallon mobilabonnemang STOR

Det var totalt 1033 personer som ansökte till de 300 platserna för hallon mobilabbonemang STOR. Av de 163 testpiloterna som fick umgås med hallon i sin vardag under några veckor valde 90 % att rekommendera abonnemanget till en vän efter testet. Testarna är överlag mycket nöjda med prisnivån, både vad gäller telefoni till utlandet som surfpott i Sverige. Snabba e-postsvar via kundtjänst uppskattas, men en del saknar möjlighet till telefonkontakt. En del testpiloter anmärker på att täckningen är begränsad.

90 % rekommenderar (143 testpiloter)

avatar

För att det är billigt, fungerar super bra och man kan ringa sin familj och vänner med mobilen i Europa utan stora kostnader.


Igina Soru
avatar

Smidigt att ha allt i ett till en fast kostnad, surf, snabb sådan, inkluderad. Bra pris på utlandssamtal. Det är allt man behöver!

Helena Karlsson
avatar

It is affordable especially when calling South Africa (I have family there)


10 % rekommenderar inte (17 testpiloter)

avatar

Abonnemanget är bra! Täckningen sämre, bra i städer, men inte några mil utanför. Rekommenderas inte till någon som har för avsikt att använda abonnemanget utanför städerna.


Linda Eriksson
avatar

Operatören har inte 4g i utbudet.


Mattiaz Hägglund
avatar

Usel täckning, hade ingen mottagning alls hemma i min lägenhet


Amanda Leskinen

Hälsning från hallon

hallon mobilabonnemang STOR
Att ringa nära och kära i utlandet ska vara enkelt och billigt. Därför har vi gjort en stor utlandssatsning och vill nu låta personer prova hur enkelt och billigt det är att ringa utlandet med våra abonnemang. I abonnemanget ingår fria sms till alla länder och ingen öppningsavgift. Inom Sverige får du även fria samtal, sms och 7 gigabyte surf. Slipp kontantkorten, sänk din telefonikostnad och ring med ett riktigt abonnemang. 
  • Ingen öppningsavgift
  • Fria SMS till hela världen
  • Låga minutpriser
Niklas Grawé, Varumärkesansvarig, hallon
Niklas Grawé

Varumärkesansvarig, hallon