Sök
hallon Mobilabonnemang STOR

Resultat

hallon Mobilabonnemang STOR

Mer hallon till folket. Vi har låtit 300 testpiloter utvärdera Mobilabonnemang STOR 8GB. Vi var nyfikna på om hallon lever upp till förväntningarna på ett prisvärt, smidigt och flexibelt mobilabonnemang. Varje testpilot har provat abonnemanget utan kostnad i två månader. Ta reda på resultatet här.

  • 75 % av 172 testpiloter rekommenderar hallon Mobilabonnemang STOR 8GB
  • Produkt hallon Mobilabonnemang STOR 8GB
  • Tillverkare hallon
  • Rekommenderat pris 249 SEK / månad
  • Antal testpiloter 172
  • Antal som ansökt 1 214
  • Testperiod Sep

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa hallon Mobilabonnemang STOR under 2 månader och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om hallon Mobilabonnemang STOR 8GB

Testarna är överlag nöjda med abonnemanget hos Hallon. Täckningen har generellt fungerat bra även om det finns undantag på vissa håll i landet. Surfen är snabb och surfpotten på 8GB känns enligt testpiloterna generös. Extra plus får Hallon för enkelheten att komma igång. En del upplevde en fördröjning vid samtalsuppkoppling och dålig täckning vid både surf och samtal.

75 % rekommenderar (129 testpiloter)

avatar

Jag kommer med all sannolikhet att rekommendera detta till vänner och bekanta för att det är bra pris, bra täckning mycket surf och väldigt prisvärt, kom väldigt snabbt igång med detta utan några problem.

Julianna Hammarström
avatar

Väldigt billigt abonnemang och det var inga krångel med att få igång det eller att avsluta det. Hade även väldigt bra täckning på de flesta ställen!

Amanda Fredén
avatar

Bra täckning. Har inte känt några som helst problem vare sig vid samtal eller surfning. Generös surfpott på 8GB. Prisvärt!

Daniel Sätre

25 % rekommenderar inte (43 testpiloter)

avatar

Det är dålig täckning både i Örebro och Kungsbacka, ibland finns inget internet alls - trots att man är inne i stan.... Men gillade upplägget med fri bindningstid, fast kostnad och så mycket surf man fick!

Elina B
avatar

Med tanke på att jag inte har någon täckning överhuvudtaget på min lokala matvaruaffär så kan jag inte rekommendera detta. År 2016 så räknar jag med att ha täckning överallt i nån form. Här var det "ingen service".

Jonas Nyberg
avatar

För mig, boende i Norrland, är täckningen inte tillräckligt bra.

Johanna Thorpe

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från hallon

hallon Mobilabonnemang STOR 8GB

Vi på hallon tycker att det ska vara enkelt när det kommer till mobilabonnemang. Därför har vi valt att inte ha några bindningstider, uppsägningstider eller krångliga fakturor. Vi vill också att våra kunder ska få mycket för pengarna. Därför kan du nu prova på vårt mobilabonnemang Stor med 8 GB data för 0 kr/mån i 2 månader (ord 249 kr/mån). Dessutom har du fria samtal inom Sverige samt fria SMS till hela världen.

  • Hela 8 GB data varje månad
  • Ingen bindningstid, uppsägningstid eller krångliga fakturor
  • Fria samtal inom Sverige, samt fria SMS till hela världen
ADAM MÜLLER, Partneransvarig, hallon
ADAM MÜLLER

Partneransvarig, hallon