Sök
hallon Mobilabonnemang Företag 22GB

Resultat

hallon mobilabonnemang Företag 22GB

Är du småföretagare och behöver se över ditt telefonabonnemang? Då kanske du är intresserad av hallon mobilabonnemang Företag som ger dig 22GB data inom Sverige samt 10GB inom EU, fria samtal inom Sverige och fria SMS till hela världen. Upplevelser kring täckning, surf och samtalskvalitet har 12 testpiloter nu utvärderat under två månader och åsikterna är helt klart delade.

  • 50 % av 12 testpiloter rekommenderar hallon Mobilabonnemang Företag 22GB
  • Produkt hallon Mobilabonnemang Företag 22GB
  • Tillverkare hallon
  • Rekommenderat pris 299 SEK / månad
  • Antal testpiloter 12
  • Antal som ansökt 290
  • Testperiod Nov 2017 - jan 2018

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor. I testet ingår 22 GB/ per månad i 2 månader. Efter testmånaderna ska testpiloten aktivt säga upp abonnemanget själv, annars fortsätter det per automatik. 

Så tycker testpiloterna om hallon Mobilabonnemang Företag 22GB

Hallons mobilabonnemang för företag har nu testats och utvärderats. Testpiloternas upplevelse har varierat och de som väljer att rekommendera produkten anser att täckning för mobil och data har fungerat väldigt bra. De som inte väljer att rekommendera har upplevt att registreringen har krånglat samt att täckningen inte sträcker sig utanför stora städer.

50 % rekommenderar (6 testpiloter)

avatar

Det har fungerat mycket väl, jag har utan problem kunnat komma igång när jag fick sim och kunde stoppa in det i min router och det fungerade väl på väg till och från Stockholm med pendeltåg.

Niklas Åkerlund
avatar

Mycket bra täckning och enkelt att komma igång.

Niklas Fält
avatar

Jag har använt abonnemanget utan några större problem under hela perioden som testperson. Enstaka problem med uppkoppling av internet till datorn, tror dock det problemet berodde på att jag själv inte lyckades connect det på rätt sätt. Surf, samtal och SMS har fungerat under hela perioden!

Mathilda Tennysdotter

50 % rekommenderar inte (6 testpiloter)

avatar

Bor man i en relativt stor stad funkar det och det är bra med surf. Däremot när vi åkt upp till stugan i Dalarna har täckningen varit sådär ibland. Så bor man i en stad och inte rör sig så mycket i glesbygden kan jag rekommendera abonnemanget. Tyvärr inte om man bor i t.e.x. Dalarna där det inte var tillräckligt bra.

Anders Palmér
avatar

Kundtjänst var under testperioden inte imponerande. Väntade i över 45min i chattkö och kastades sen tillbaka till köplats 99 pga inaktivitet. Detta hände flertal gånger. Svar via mail var förvirrande och oklara. Data/roaming fungerade ej utomlands trots avaktiverad kostnadskontroll och rätt inställningar. Mycket besviken över detta.

Sara Herrlander
avatar

Jag tycker abonnemangen är en lite för dyr, 299 excl moms. Man behöver inte 22GB per månad, även om man använder det mycket. Det räcker 10GB och jag skulle betala runt 149kr.

Ana Picasso

Hälsning från hallon

hallon mobilabonnemang Företag 22GB
Vi på hallon vill förenkla vardagen för företagare. Därför har vi lanserat ett enkelt och billigt mobilabonnemang för företag. Du får hela 22GB data inom Sverige samt 10GB inom EU. Dessutom har du fria samtal inom Sverige och fria SMS till hela världen. Som alltid har vi på hallon ingen bindningstid eller uppsägningstid och nu sparas även all din oanvända surf till nästa månad. Välkommen att testa ett enkelt mobilabonnemang för småföretagare!
  • 22 GB data
  • Fria samtal & SMS
  • Ingen bindningstid
Adam Müller, Partneransvarig, hallon
Adam Müller

Partneransvarig, hallon