Sök
hallon mobilabonnemang 25GB

Resultat

hallon mobilabonnemang 25GB

Under två månader har testpiloter utvärdera hallon mobilabonnemang 25GB. Flera testpiloter har utmanat hur mobildatan fungerar på orter som tidigare haft dålig täckning. De har även använt appen som visar mängden förbrukad och tillgänglig data. Nedan kan du läsa mer om testpiloternas uttalande och varför eller varför inte de rekommenderar hallon.

  • 78 % av 195 testpiloter rekommenderar hallon mobilabonnemang 25GB hallon mobilabonnemang 25GB
  • Produkt hallon mobilabonnemang 25GB
  • Tillverkare hallon
  • Rekommenderat pris 249 SEK
  • Antal testpiloter 195
  • Antal som ansökt 1 035
  • Testperiod Apr 2020

Notera att betalningsuppgifter behöver registreras för att starta abonnemanget, men utan kostnad i två månader. För att ditt abonnemang ska avslutas efter testperioden behöver du manuellt avsluta det på hallon.se.

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av hallon utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson samt i sociala medier. 

Så tycker testpiloterna om hallon mobilabonnemang 25GB

Under två månader har testpiloter provat hallon mobilabonnemang 25 GB helt kostnadsfritt. Många har uppskattat att abonnemanget är helt bindningsfritt och att de kan avsluta det när de vill utan att vara bundna under en längre tid. Flera tycker också att täckningen fungerar på platser som det inte tidigare gjort. Positivt är också att de hela tiden kan se hur mycket data som finns kvar. En del har upplevt samma problem som tidigare, med dålig täckning och ibland bristande support.

hallon 25 hallon 25 hallon 25

78 % rekommenderar (158 testpiloter)

avatar
Bra om man är på resande fot och behöver lite extra data. Perfekt för längre bilresor när man vill underhålla barnen. Men för vardagslivet behövs inte denna typ av abonnemang, räcker bra med 2-3GB då.
Rebecca Ortigueria
avatar
Hallonabonnemang är bra. Bra hastighet för surf och tillräckligt trafik för inte så mycket pengar.
Ion Pelin
avatar
Det har varit toppen att få testa detta abonnemang och jag är supernöjd och vill fortsätta med detta abbonemang hos er Hallon. Jag är verkligen nöjd och finns inget att klaga på.
Malin Lindquist

22 % rekommenderar inte (37 testpiloter)

avatar
Allt har fungerat bra med abonnemanget. Lite krångligt dock att inte det finns en support att ringa till, fick problem att avsluta abonnemanget och då måste man maila och svar kommer inom 3-5 dgr.
Lena Holmgren
avatar
Beror på vilken vän man snackar med & hur denne använder surf i mobilen till. Använder man det till mycket filmtittande & spel kanske det är motiverat, men "normal" användning känns det i överkant vad man behöver.
Claes Lundqvist
avatar
Inledningsvis så flöt allting på, men ganska snart upptäckte jag att det var dålig mottagning , svårt att få tag på kundcenter kunde ta upp till 9-10 dagar innan de återkopplade... så med detta mottagande av hallon och denna urusla täckning både med samtal och surf så har jag bytt leverantör och tyvärr rekommenderar jag ej hallon.
Christina Andersson

Från sociala medier

Hälsning från hallon

hallon 25gb

Få chansen att testa hallon mobilabonnemang 25GB i två månader. Hos hallon slipper du allt onödigt krångel som bindningstider, rörliga priser och kluriga fakturor. Fria samtal och SMS ingår alltid. Med våra mobilabonnemang kan du ringa utlandssamtal och spara oanvänd surf hur länge du vill.

 

  • Fria samtal & SMS
  • Ingen bindningstid
  • Spara oanvänd surf
Adam Müller, Partneransvarig, hallon
Adam Müller

Partneransvarig, hallon