Sök
Gustavsberg Hygienic Flush

Resultat

Gustavsberg Hygienic Flush

Smartson gav 20 testpiloter uppdraget att installera och recensera Gustavsbergs vägghängda toalett Hygienic Flush. 19 personer genomförde alla steg i testet och av dessa är det 100 procent som skulle rekommendera produkten till en vän.

  • 100 % av 19 testpiloter rekommenderar Gustavsberg Hygienic Flush
  • Produkt Gustavsberg Hygienic Flush
  • Tillverkare Gustavsberg
  • Rekommenderat pris 3 350 SEK
  • Antal testpiloter 19
  • Antal som ansökt 1 448
  • Testperiod Jun - okt 2014

Under våren 2014 bjöd Smartson och Gustavsberg in 20 hushåll som var på väg att renovera sitt badrum och byta ut sin befintliga toalett. I uppdraget som testpilot ingick att installera toalettstolen, visa upp resultatet med före- och efterbilder samt ge sitt sammanfattande betyg. En testpilot fick för mycket problem med renoveringen och var tvungen att avbryta testet. Övriga testpiloter fick behålla toalettstolen inklusive leverans, övriga installationskostnader stod testpiloten för.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Gustavsberg Hygienic Flush

Efter en sommar och höst av badrumsrenoveringar kan vi nu ta del av våra testpiloternas slutgiltiga omdömen. Testpiloternas omdömen är tydliga med att modellen håller vad Gustavsberg lovar - att förenkla städningen, minimera behovet av rengöringsmedel och ge en god hygien. Flertalet lyfter även upp det stilfulla och lyxiga designspråket i den gemesamma bloggen.

Hygienic Flush passar väl in det moderna hemmet enligt dem. Instruktionen för installation får både plus och minus av testpiloterna samt det upplevda kvalitetsintrycket av spolknappen.

Gustavsberg Hygienic Flush image 1 Gustavsberg Hygienic Flush image 2 Gustavsberg Hygienic Flush image 3
avatar

Snygg, stilren wc-stol som pryder sin plats på väggen. Håller vad den lovar att den är lättstädad. Stort plus för att toasitsen är lätt att ta bort för en helrengöring. Mjukstängande lock funkar jättebra.

Cecilia Corfitzen
avatar

Äntligen en toalett som är kliniskt ren. Förr använde jag en spegel för att kunna se all smuts. Ett litet minus var tryckknappen, som verkade lite klen i sitt utförande.

Kerstin Erdhage
avatar

Utmärkt vägghängd toalett med dold cistern. Betydligt lättare att rengöra i överkant än traditionella stolar.

Ilkka Öman
avatar

En mycket bra toalett med ganska bra instruktioner. Så här i efterhand så skulle lådan som allt är inbyggt i ljudisoleras men detta går att göras i efterhand.

Mikael Björkholtz
avatar

Den är lätt att hålla ren och locket som inte väsnas är bra. Ibland så kommer det upp vatten på ringen, men jag vet inte om detta är en inställningssak att se över.

Peter Engström

Hälsning från Gustavsberg

Har du någon gång tänkt på hur mycket smuts som fastnar under spolkanten på din toalettstol? Med Gustavsbergs nya toalett med Hygienic Flush slipper du tänka på det, vi har nämligen tagit bort spolkanten så att det går att komma åt att städa även under kanten. Nu finns det ingenstans bakterierna kan gömma sig längre! 
Vi på Gustavsberg ser Hygienic Flush som nästa generations toalett, den smarta designen gör att smutsen inte får fäste vilket innebär att toaletten både hålls ren längre och tar kortare tid att städa. Då kan man dessutom använda mindre och mildare rengöringsmedel. Alla vinner på en mer lättstädad och hygienisk toalett!
  • Smart spolning som gör effektivt rent
  • Städvänlig (lätt att hålla rent)
  • Bättre hygien (smuts får inte fäste)
Bra att veta
Vi rekommenderar att installationen utförs av behörig installatör. Vid installation ska Gustavsbergs monteringsanvisning följas med angivna täthets- och funktionsprover. Det man kan göra i förväg är att tänka igenom hur man vill att den färdiga installationen ska se ut. Till exempel ska Triomontfixturen byggas in i hel- eller halvvägg? 
Detta ingår
- 1 st toalett 5G84 Hygienic Flush med Vit Soft Close /Quick Release sits (inklusive muttersats för installation)
- 1 st Triomont XS (inklusive standardkomponenter för en komplett installation)
- 1 st Tryckknapp Krom för dubbelspolning


Hej, vad kul att du är intresserad av att testa vår nya vägghängda toalett med Hygienic Flush. Hygienic Flush-lösningen lanserades i Tyskland förra året 2013 och blev direkt en succé; både på sjukhus och i andra offentliga miljöer, men också i hemmen. Nu introducerar vi den på den svenska marknaden. Vi är nyfikna att höra vad ni tycker om toaletten och ser fram emot många blogginlägg!
Katharina Klotz, Marketing Director Nordics, Bath & Wellness, Gustavsberg
Katharina Klotz

Marketing Director Nordics, Bath & Wellness, Gustavsberg