Sök
Gustavsberg Hygienic Flush

Resultat

Gustavsberg Hygienic Flush

Smartson gav 20 testpiloter uppdraget att installera och recensera Gustavsbergs vägghängda toalett Hygienic Flush. 19 personer genomförde alla steg i testet och av dessa är det 100 procent som skulle rekommendera produkten till en vän.

  • 100% av 19 testpiloter rekommenderar Gustavsberg Hygienic Flush

Hälsning från Gustavsberg

Har du någon gång tänkt på hur mycket smuts som fastnar under spolkanten på din toalettstol? Med Gustavsbergs nya toalett med Hygienic Flush slipper du tänka på det, vi har nämligen tagit bort spolkanten så att det går att komma åt att städa även under kanten. Nu finns det ingenstans bakterierna kan gömma sig längre! 
Vi på Gustavsberg ser Hygienic Flush som nästa generations toalett, den smarta designen gör att smutsen inte får fäste vilket innebär att toaletten både hålls ren längre och tar kortare tid att städa. Då kan man dessutom använda mindre och mildare rengöringsmedel. Alla vinner på en mer lättstädad och hygienisk toalett!
  • Smart spolning som gör effektivt rent
  • Städvänlig (lätt att hålla rent)
  • Bättre hygien (smuts får inte fäste)
Bra att veta
Vi rekommenderar att installationen utförs av behörig installatör. Vid installation ska Gustavsbergs monteringsanvisning följas med angivna täthets- och funktionsprover. Det man kan göra i förväg är att tänka igenom hur man vill att den färdiga installationen ska se ut. Till exempel ska Triomontfixturen byggas in i hel- eller halvvägg? 
Detta ingår
- 1 st toalett 5G84 Hygienic Flush med Vit Soft Close /Quick Release sits (inklusive muttersats för installation)
- 1 st Triomont XS (inklusive standardkomponenter för en komplett installation)
- 1 st Tryckknapp Krom för dubbelspolning


Hej, vad kul att du är intresserad av att testa vår nya vägghängda toalett med Hygienic Flush. Hygienic Flush-lösningen lanserades i Tyskland förra året 2013 och blev direkt en succé; både på sjukhus och i andra offentliga miljöer, men också i hemmen. Nu introducerar vi den på den svenska marknaden. Vi är nyfikna att höra vad ni tycker om toaletten och ser fram emot många blogginlägg!
Katharina Klotz, Marketing Director Nordics, Bath & Wellness, Gustavsberg
Katharina Klotz

Marketing Director Nordics, Bath & Wellness, Gustavsberg