Sök
GOURMET A la Carte

Resultat

GOURMET A la Carte

Katter över hela landet har utvärderat nya kattmaten GOURMET A la Carte. Efter avslutat test är det 89 procent av 4 000 testpiloter som rekommenderar kattmaten till andra kattägare.

 

  • 89% av 4000 testpiloter rekommenderar GOURMET A la Carte

Hälsning från Nestlé Purina

För att tillfredsställa de mest kräsna konsumenter är det dags för expertråd. Det är därför GOURMET har skapat A la Carte, en unik kreation av middagar som är inspirerade av kocken, för att tillfredsställa din katts mest raffinerade smak med ett nytt sortiment av utvalda och originella recept. GOURMET A la Carte är lagad med omsorg utifrån unikt utvalda recept. Med fina delikata bitar kött eller fisk kombinerat med ris, pasta eller grönsaker bjuder du din katt på en kulinarisk upplevelse varje dag.
Hej! Roligt att du ville vara med och prova en av GOURMETS mest spännande lanseringar inom våt kattmat någonsin! Hemligheten med GOURMET A la Carte är kockens inspiration. En kulinarisk upplevelse speciellt skapad för att tillfredsställa din katt med förtjusande recept varje dag. Det har varit intressant att få höra vad din katt tyckte om GOURMET A la Carte.
Linda Andersson

Brand Manager, Nestlé Purina