Sök
Goodyear Ego2

Resultat

Goodyear Ego2

Kör med egen stil och miljön i tanken! Med Goodyear Ego2 elscooter med motor från Bosch och batterier från Panasonic färdas du stabilt, smidigt och miljövänligt. Elscootern som testats av M3 har nu utvärderas av testpiloter som fått köpa Ego2 till reducerat pris och samtidigt dela med dig av upplevelserna av marknadens nya transportmedel. Allt för att slippa rusningstrafik, trängsel och parkeringsavgifter! Ta del av upplevelserna nedan.

 • 71 % av 21 testpiloter rekommenderar Goodyear Ego2
 • Produkt Goodyear Ego2
 • Tillverkare JustGreen
 • Rekommenderat pris 36 000 SEK
 • Pris för testpiloter 24 000 SEK
 • Antal testpiloter 21
 • Antal som ansökt 285
 • Testperiod Jun - dec 2017

Testet genomförs av Smartson. Uppdraget är köpa produkten till reducerat pris, testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Köpet hanteras av JustGreen och produkten levereras hem till dig. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Goodyear Ego2

Testpiloterna anser att Ego2 är en smidig lösning för kortare turer. Fungerar som bäst i stadstrafik även om den inte gör bort sig på landsväg. Några hade gärna sett en längre räckvidd och konstaterar att prislappen är relativt hög.

Goodyear Ego2 image 1 Goodyear Ego2 image 2 Goodyear Ego2 image 3

71 % rekommenderar (15 testpiloter)

avatar

Gediget utförande och bra kvalitet. Lätt att köra och en utomordentlig backtagningsförmåga. Dom backar jag åkt i har farten aldrig understigit 12km/timme vilket jag är förvånad över.

Steve Danielsson
avatar

Er en praktisk og billig løsning som egner seg godt til pendling til og fra jobb. Er stabil og smidig i bytrafikken. Har testet denne i Oslo og har spart inn masse bompenger og bensinutgifter ved å benytte denne.

Øyvind Lie Helseth
avatar

Smart miljöval. Suverän att ta sig fram med i stadstrafik men även på landsväg. Rolig att köra. Behagligt att ta sig fram utan motorbuller.

Ingela Ericsson

29 % rekommenderar inte (6 testpiloter)

avatar

Moppen är helt okej, och jag ser att den kommer kunna komma till god användning till nästa säsong. Men kombinationen av högt pris och kort räckvidd på batteriet gör att jag har svårt att motivera just denna modell. Det finns billigare modeller på marknaden med motsvarande prestanda.

Tobias Westling
avatar

Håller håller inte måttet helt enkelt. Räckvidden är är för kort. Delar som rostar efter 2 månader. Tappar i kraft och fart då batterinivån går under ca 75%. Dålig kvalité på detaljer och delar. på tok för dyrt med extra batteri. Mopeden laddar ur sej själv fort när man inte använder den.

Ruben Fhager
avatar

Den är ganska svårkörd och onödigt tung.

Lennart Bellberg

Hälsning från JustGreen

Goodyear Ego2 är vår tids svar på den moderna människans behov att transporteras inom städer på bästa tänkbara miljövänliga sätt. Passar perfekt som ett pendlarfordon då den är lättkörd, underhållande och har en räckvidd på upp till ca 60 kilometer beroende på körstil och väglag. Den drivs även av eldrift som dessutom är minst lika kul och mer miljövänligt än traditionella lösningar. Denna elscooter har även ett helgjutet chassi i aluminium, snygga fälgar och en smakfull belysning ger ett coolt intryck. Vi ser fram emot att se er susa fram på denna i sommar!
 • Stabilaste och smidigaste transportmedlet som finns på marknaden för elfordon idag
 • Möjligheten att registrera den som klass I eller klass II fordon ger föraren en flexibilitet att färdas på cykelbanan eller i trafiken
 • Miljövänligt fordon med eldrift