Sök
Golv från Rusta

Resultat

Golv från Rusta

Nu har 41 testpiloter lagt nya laminatgolv från Rusta och alla är nöjda då samtliga rekommenderar det. Alla skulle kunna tänka sig att köpa mera golv i framtiden. Laminatgolven finns i olika utföranden och är 6-10 mm tjocka.

  • 100 % av 41 testpiloter rekommenderar Golv från Rusta Laminatgolv
  • Produkt Golv från Rusta
  • Tillverkare Rusta
  • Antal testpiloter 41
  • Antal som ansökt 5 305
  • Testperiod Maj

Testet genomförs av Smartson i samarbete med Rusta, utan kostnad för testpiloterna. Som testpilot får du i uppdrag att lägga ett laminatgolv från Rusta. Du får ca 10-15 m2 golv där även underlagsfoam decco och golvläggningssats ingår produkterna hämtar du själv ut i valfritt Rustavaruhus. Observera att urvalet av golv kan variera mellan olika varuhus, aktuellt saldo per butik syns på rusta.se. Uppdraget är att dela upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor. 

Så tycker testpiloterna om Laminatgolv

Resultatet är tydligt eftersom 100% av testpiloterna rekommenderar laminatgolvet från Rusta. Förvånansvärt bra kvalitet för priset är nästan alla överens om. Laminatgolvet upplevs som riktigt snyggt och enkelt att lägga. Testpiloterna är mycket belåtna över slutresultatet. Några förbättringsförslag är bättre förpackningar och större utbud av golvfärger i butikerna.

Golv från Rusta image 2 Golv från Rusta image 3 Golv från Rusta image 1

100 % rekommenderar (41 testpiloter)

avatar

Prisvärt, snyggt, lättlagt, kvalitet. Såååå kul och snabbt lagt.

Lotta Nordeberg
avatar

Lätt golv att lägga! Bra pris! Fint! Känns som att det ska hålla iallafall! Mjukt att gå på!

Therese Björlen
avatar

Riktigt enkelt att lägga. Även om vi lagt många golv så passar detta nybörjaren. Bra kvalitet och minimalt med spill. Vi köpte samma golv till sonens rum!

Malin Nordström

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Rusta

Golv från Rusta

Våra laminatgolv med limfritt klicksystem är slitstarka med en tålig HDF-kärna. Tillsammans med vaxförseglad spontkant underlättas läggning och motståndskraften mot fukt ökar. Golven finns i olika tjocklek och med en variation av färger och mönster. Kul att du vill vara med och testa, vi ser fram emot att ta del av resultatet i ditt hem!

  • 8-30 års garanti 
  • Klicksystem
  • Lättskött och lättlagt
Malin Lindh, Produktchef, Rusta
Malin Lindh

Produktchef, Rusta