Sök
God Morgon BIFIDO

Resultat

God Morgon BIFIDO

Testet av God Morgon BIFIDO och smakerna Mild orange, Mild mango/passionfruit och Mild apple har nu genomförts. Det var en jämn kamp, men den smak som nådde det högsta betyget var enligt testpiloterna Mild apple med ett helhetsbetyg på 7,93 av 10. Mild orange gavs betyget 7,87 av 10 och Mild mango/passionfruit 7,76 av 10. Vilken skulle du välja till frukostbordet?

  • Produkt God Morgon BIFIDO
  • Tillverkare God Morgon
  • Antal testpiloter 2 500
  • Antal som ansökt 12 543
  • Testperiod Feb - maj 2013

Testet har genomförts av Smartson under sommaren 2012 utan kostnad för testpiloterna. Testpiloterna fick behålla produkten efter testet och tillverkaren monterade den på plats.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om God Morgon BIFIDO

Mer än hälften av de utvalda testpiloterna provade Mild mango/passionfruit, 87% svarade ja på frågan om de skulle kunna rekommendera denna produkt till en vän. Många av testpiloterna som testade God Morgon BIFIDO tyckte att drycken kändes nyttig och inte för söt och lämnade en fräsch eftersmak. Något som kan förbättras är enligt en del testpiloter det höga priset och att vissa efterfrågar en mindre andel fruktkött.

God Morgon BIFIDO image 1 God Morgon BIFIDO image 2 God Morgon BIFIDO image 3
avatar

Jag tyckte att konsistensen på juicen var bra med lagom mycket fruktkött. Smaken var dock något för kraftig för min smak men hellre det än att det smakar konstgjort och blaskigt. Förpackningen var bra med skruvkork i plast. Priset ligger kanske lite för högt för att jag ska köpa den flera gånger i veckan.

Patrik Hellgren
avatar

Valde att testa mild mango/passionsfrukt. Smaken tyckte jag var jättegod, fruktig o frisk, och det var lagom med fruktkött i. Familjen tyckte också om denna. Förpackningen var behändig, lätt att hälla ur, och det var bra med skruvkork. Tycker nog att denna juice är bättre än andra liknande juicer. Nackdelen är att priset är lite för högt för min smak men jag kan varmt rekommendera andra att köpa denna juice.

Agneta
avatar

Mums, den var mild och god och rund och go i smaken, precis som jag vill ha den. Ska snart prova även apelsin, jag annars brukar undvika som smak, då den är för stark för min mage men har förhoppning om att även den kan vara mild och "snäll" mot magen. Rekommenderar då smakens helhet var mycket god och dessutom mild.

Emma Kristina Stilje

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från God Morgon

God Morgon® BIFIDO är en serie milda juice- och bärdrycker med probiotiska bakterier som hjälper till att hålla magen i balans.

God Morgon