Sök
Glue Smart Lock

Resultat

Glue Smart Lock 2016

Drömmen om det smarta hemmet lever. Nu har 20 testpiloter provat Glue Smart Lock under fyra veckor. Glue Lock är ett elektroniskt låsvred där du kan du ge tillgång till ditt hem på distans. När vi nu låser och stänger testet svarar 80% av testpiloterna att de skulle rekommendera Glue Smart Lock till en vän. #smartson #gluehome

  • 80 % av 20 testpiloter rekommenderar Glue Smart Lock
  • Produkt Glue Smart Lock
  • Tillverkare Glue
  • Rekommenderat pris 2 999 SEK
  • Antal testpiloter 20
  • Antal som ansökt 5 276
  • Testperiod Nov 2016 - jan 2017

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler. Till sist har de även utvärderat produkten som fått en rekommendation.

Så tycker testpiloterna om Glue Smart Lock

Uppdraget för testpiloterna har varit att dela upplevelser kring funktion, design och användarupplevelse. Den stora majoriteten är nöjd med Glue Smart Lock och dess funktioner, även om det finns en del utvecklingspotential. Många uppskattar smidigheten med att dela ut digitala nycklar samt låsa/låsa upp på distans. Det ger en frihet i vardagen att inte behöva passa tider. En av testpiloterna uppskattar särskilt funktionen när du kommer bärandes på både matkassar och småbarn. Installationen beskrivs som enkel och designen är en fullträff. De testpiloter som inte rekommenderar anser inte att låset lever upp till deras förväntningar beträffande respons och tillförlitlighet.

Glue Smart Lock 2016 image 1 Glue Smart Lock 2016 image 2 Glue Smart Lock 2016 image 3

80 % rekommenderar (16 testpiloter)

avatar

Jag skulle rekommendera Glue Smart Lock till andra då man inte förbinder sig att bra använda sig av ett system - man har kvar nyckelfunktionen - samtidigt som man får smidigheten med att enkelt kunna öppna dörren för andra på avstånd eller bara temporärt ger en person en nyckel för en i förväg bestämd tid.

Paula Holmström
avatar

Låset har funkat felfritt för mig/oss. Det är perfekt för barnen som slipper ha en fysisk nyckel att hålla reda på. Installationen var hur enkel som helst tack vare de tydliga instruktioner som medföljer.

Tyra Svensson
avatar

Ett smidigt sätt att kunna tilldela tillfälliga eller permanenta nycklar, samt kunna öppna på distans. Det är ett smidigt och snyggt utformat låstillbehör. Det finns fortfarande utvecklingsmöjligheter, men själva låset fungerar toppen och många av dessa utvecklingsmöjligheter kan förmodligen ske i apputvecklingen.

Kristoffer Ericsson

20 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar

Tyvärr skulle jag för tillfället inte kunna rekommendera Glue till en vän. Anledningen är att låset inte är tillräckligt tillförlitligt. Ett lås måste fungera, och jag måste kunna lita på att det fungerar, vilket tyvärr inte alltid har varit fallet. Löser Glue tillförlitligheten så kommer jag absolut rekommendera deras lås.

Jacob Weinberg
avatar

Det är tuff konkurrens med andra tillverkare av smarta lås, och Glue sticker inte ut näsan direkt. För de pengarna som låset kostar hade jag nog valt ett annat lås. Men det finns utvecklingsmöjligheter, t.ex. styrning via ifttt hade varit ett lyft.

Christian Wedar
avatar

Appen fungerar dåligt både på IPhone och på Android. Det tar jättelång tid att låsa dörren och den funderar alldeles för länge, ibland går det inte att låsa upp om man inte trycker låser först. Ibland fungerar det inte alls. Bäst fungerar det för huvudpersonen, men den man delat ut nycklar till har det bara strulat för.

Malin Isaksson

Från sociala medier

Hälsning från Glue

Tänk dig ett enkelt sätt att låsa upp dörren för städaren, hantverkaren eller AirBnB-gästen när du är borta. Med Glue Smart Lock öppnar du, din familj och dina gäster dörren med en app istället för vanliga nycklar och du kan enkelt ge tillgång till alla som behöver komma in i ditt hem. Glue ger dig information om när barnen kommer hem från skolan eller hur länge hantverkaren varit på plats vilket ger dig extra kontroll och trygghet. 

  • Styr ditt dörrlås med Glues app 
  • Kontrollera ditt hem på distans
  • Få information om vem som kommer och går
  • Dela digitala nycklar
Rikard Köhler, Community Manager, Glue
Rikard Köhler

Community Manager, Glue