Sök
Glue Smart Lock

Resultat

Glue Smart Lock (2014)

Vill du bli av med nyckelstrulet? Nu kan du ta del av 56 testpiloters recensioner av Glue Smart Lock - ett digitalt låssystem där din smartphone blir din digitala nyckel till hemmet.

Läs även vad testpiloterna tyckte om den nya uppdaterade versionen av låset från våren 2015: https://smartson.se/resultat/glue-lock-2015/

  • 55 % av 56 testpiloter rekommenderar Glue Smart Lock
  • Produkt Glue Smart Lock
  • Tillverkare Glue
  • Rekommenderat pris 2 495 SEK
  • Antal testpiloter 56
  • Antal som ansökt 5 170
  • Testperiod Nov - dec 2014

Uppdraget var att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Under testet bedömdes installation, appen och användningen i stort. Testet genomfördes av Smartson där 20 testpiloter fick prova enheten kostnadsfritt och 71 personer köpte den till halva priset för 1295 kronor. Totalt deltog 56 personer i utvärderingen.

Så tycker testpiloterna om Glue Smart Lock

Nu har testpiloterna utvärderat Glue Smart Lock under hösten 2014. Överlag är de som rekommenderar produkten nöjda med den enkla installationen, formen och att den erbjuder en lösning för vardagens nyckelstrul. Flera upplever det riktigt smidigt att dela ut rättigheter till exempelvis hantverkare, gäster med mera. Nackdelar med produkten är att den upplevs långsam, högljudd och med begränsad räckvidd. Flera upplever även priset som högt.

Glue Smart Lock 2014 1 Glue Smart Lock 2014 2 Glue Smart Lock 2014 3

55 % rekommenderar (31 testpiloter)

avatar

Det är ett enkelt alternativ istället för nyckel. Det känns tryggt att veta när barnen lämnar huset och kommer hem. Perfekt även för människor med funktionsnedsättning eller för att slippa dela ut nycklar och passa upp hantverkare.


Micael Lindell
avatar

Har man barn/tonåringar hemma så passar detta lås perfekt. Slipp nycklarna, ta bara med mobilen.


Mikael Högerberg
avatar

Jag tyckte att det fungerade bra! Tyvärr så vill vi helst också låsa överlåset när vi är borta längre stunder så idén föll lite, men låset och appen som sådan fungerade klanderfritt!


Åsa Overgaard

45 % rekommenderar inte (25 testpiloter)

avatar

För kort räckvidd, tar lång tid att låsa upp. Låter mycket om låset. Opraktiskt. En gång när jag blev utlåst kände jag att det var en bra lösning, men i övrigt mer bök än glädje.


Carina Blom
avatar

Den är för dyr med tanke på den enkla funktionalitet den har. Jag saknar vissa funktioner.


Christer Åberg
avatar

Stor klumpig,långsam, måste komma för nära för att fungera.


Lennart Wall

Hälsning från Glue

Glue Home

Vad kul att du är intresserad av ett smartare lås till ditt hem. Med Glue kan du glömma problemet med tappade nycklar och kostsamma byten av lås. Glue blir helt enkelt din digitala nyckelknippa till huset, lägenheten, sommarstugan eller garaget. Enkelt och snabbt kan du bjuda in familj och vänner till ditt hem genom att dela ut digitala nycklar via din mobil. Smart, eller hur? Nu ser vi fram emot att få höra vad du tycker om Glue.

  • Installeras enkelt av dig själv på insidan av din dörr – utan åverkan.
  • Lås och lås upp, lägg till eller ta bort lås, dela ut och ta bort digitala nycklar – allt i en app!
  • Få en pushnotis till din mobil för att se vem som låser eller låser upp dörren.
Anne Svedberg, PR & Kommunikation, Glue Home
Anne Svedberg

PR & Kommunikation, Glue Home