Sök
Glue Lock

Resultat

Glue Lock

Glue Lock är ett appstyrt dörrlås som gör mobilen till din digitala nyckelknippa. Under våren lät vi totalt 51 testpiloter testa och utvärdera den nya och uppdaterade versionen av Glue Lock. Efter avslutat test väljer 75 % att rekommendera låset till sina vänner.

 

  • 75 % av 51 testpiloter rekommenderar Glue Lock
  • Produkt Glue Lock
  • Tillverkare Glue
  • Rekommenderat pris 2 495 SEK
  • Antal testpiloter 51
  • Antal som ansökt 4 301
  • Testperiod Apr - juni 2015

Testet genomförts av Smartson under våren 2015. De 20 utvalda testpiloterna får behålla låset efter avslutat uppdrag. Uppgiften är att testa låset och dela sina upplevelser med text, bild och video. Efter testet ska ett utvärderingsformulär besvaras.  

Så tycker testpiloterna om Glue Lock

Testpiloterna är överlag nöjda med den uppdaterade versionen Glue Lock, men ser också en del förbättringspotential för kommande versioner. Efter avslutat test svarar 75 % att de skulle rekommendera låset till en vän. Det som lyfts fram är att låset har förenklat vardagen, det är lätt att installera och smidigt att kunna dela ut nycklar via appen till familj, vänner och hantverkare. Flera upplever supporten hos Glue som mycket professionell. De som inte rekommenderar låset ser förbättringspotential i räckvidden samt att det i båda läger finns kommentarer om att det tar för lång tid att låsa och låsa upp. Framförallt androidanvändare upplever vissa mjukvaruproblem med appen. Sammantaget är testpiloterna positiva till produkten, konceptet och hur låset levererar - det finns dock vissa punkter där Glue kan utvecklas och göra låset ännu bättre.

Glue Lock (2015) image 1 Glue Lock (2015) image 2 Glue Lock (2015) image 3

75 % rekommenderar (38 testpiloter)

avatar

Jag tycker låset är perfekt! Använder det dagligen och det är mycket enkelt att installera. Barnen klarar av appen och vi har både Samsung och Apple-telefoner.

Henrik Rosén
avatar

Mycket smidigt och praktisk lösning, framförallt så slipper man oroa sig att barnen tappar bort hemnycklar. Glue Lock är perfekt vid tillfällen man är bortrest och tex grannen ska lämna in posten.

Stefan Johansson
avatar

Om man vill förenkla vardagen och slippa nycklar som glöms är det här den perfekta lösningen. Att kunna dela ut engångsnycklar till någon som behöver in hos oss tillfälligt är toppen!

Ulrika Arvidsson

25 % rekommenderar inte (13 testpiloter)

avatar

Segt tar så lång tid att låsa och låsa upp med både ios och android! Hade större förväntningar på Glue Lock.

Marcus Pettersson
avatar

Öppnar/låser väldigt långsamt och man är jämt orolig för att batterierna tar slut, så man måste ändå måste ha nyckeln med sig. Det är väl häftigt och framtids-inspirerat att kunna låsa med app, men en vanlig nyckel är mer praktiskt. Sedan är den lite dyr.

Pawel Posytek
avatar

En bra idé men låset är alldeles för långsamt för min smak. Jag upplevde även räckvidden på bluetoothen som väldigt kort när man kommer från utsidan.

Peder Lövgren

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Glue

Vad kul att du är intresserad av ett smartare lås till ditt hem. Kanske var du med och testade Glue Lock i höstas. Då har du påverkat utvecklingen av den nya versionen. Vi har lyssnat på synpunkter från våra tidigaste användare och bland annat ökat räckvidden från 3 till 15 meter, sänkt ljudnivån och fixat en snabbare uppkoppling. Vi är stolta över vår nya produkt men nöjer oss självklart inte. Vi kommer fortsätta arbeta med förbättringar i både app och lås så att din vardag blir enklare och ditt hem säkrare. Vi ser fram emot att få höra vad du tycker om vårt nya Glue Lock.

  • Dela ut digitala nycklar till såväl släkt och vänner som till hantverkaren. Följ allt i appen.
  • Krypterade, unika engångsnycklar ger ett extra lager av säkerhet. Säkrare än din nyckelknippa.
  • Installeras snabbt och enkelt av dig själv på ditt befintliga lås.
Ludvig Åhlin, Produktchef, Glue Home
Ludvig Åhlin

Produktchef, Glue Home