Sök
GlucoMen Areo

Resultat

GlucoMen Areo

Har du diabetes? Nu kan du ta del av resultatet för blodsockermätaren GlucoMen Areo. Totalt 385 testpiloter har fått möjlighet att testa produkten tillsammans med en app efter eget tycke och smak. Efter avslutat test får GlucoMen Areo ett crowdscore på 61 procent.

 • 61 % av 385 testpiloter rekommenderar GlucoMen Areo
 • Produkt GlucoMen Areo
 • Tillverkare A. Menarini Diagnostics
 • Rekommenderat pris 490 SEK
 • Antal testpiloter 385
 • Antal som ansökt 2 527
 • Testperiod Nov - dec 2014

Testpiloternas uppgift har varit att utvärdera om GlucoMen Areo underlättar deras egenvård av sin diabetes. I åtagandet ingick det att blogga på Smartsons bloggplattform och fylla i ett uvärderingsformulär. Efter avslutat test fick testpiloterna behålla produkten.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om GlucoMen Areo

GlucoMen Areo beskrivs som en snabb blodsockermätare med smarta funktioner. Att kunna koppla mätaren till sin smartphone uppskattas mycket och underlättar vardagen. Den smarta minnesfunktionen och tydliga displayen uppskattas också, men andra upplever däremot mätaren som krånglig och klumpig. Flera upplever att den visar för höga värden och därför känns opålitlig. Att mätaren kräver mycket blod nämns också. Efter avslutat test får GlucoMen Areo ett crowdscore på 61 procent.

GlucoMen Areo image 1 GlucoMen Areo image 2 GlucoMen Areo image 3

61 % rekommenderar (240 testpiloter)

avatar

Enkel och smidig. Bästa hittills, man slipper komma ihåg, skriva upp för hand. Allt finns sparat digitalt.

Christina Modeen
avatar

Är nöjd med GlucoMen Areo, en stor mätare med en tydlig display, och som man med lätthet skjuter över resultatet till telefonen.

Kaj Persson
avatar

Den är enkel, smidig, ger kanonbra överblick via appen och den har ritkigt smarta funktioner.

Wictoria Enne

39 % rekommenderar inte (145 testpiloter)

avatar

Upplevdes krångligare än min vanliga mätare.

Per Jonäll
avatar

Den faller i betyg eftersom den ger höga värden, kanske ett kalibreringsproblem. Minus även att den är stor och man behöver mycket blod för att få ett mätvärde.

Annelie Ek-Wiberg
avatar

Värdet är högre än andra maskiner och man behöver för mycket blod, inte bra.

Lena Lang

Hälsning från A. Menarini Diagnostics

GlucoMen Areo
Nya GlucoMen Areo är en ovanligt smart blodsockermätare! Den skickar trådlöst blodsockervärden vidare till din smartphone och sätter därmed en ny standard för blodsockermätare och patienters egenvård inom diabetes.
Idag är smartphones ett självklart verktyg i vardagen. Telefonen är alltid med, och ger därför en högre grad av tillgänglighet och användarvänlighet än datorprogram med samma funktioner. För den som har diabetes och en smartphone finns idag en stor mängd appar som underlättar vardagen för både patienten, anhöriga och vården. Allt du behöver är en smartphone som stödjer NFC*, samt någon av följande appar: DiabetesGuru, DiabetesParent och GlucoLog LITE. Läs mer på www.diabetesappar.se
* GlucoMen Areo har en trådlös överföring av blodsockervärden med så kallad NFC (Near Field Communication). Det är en överföringsstandard för kontaktlöst utbyte av data över korta avstånd (< 1 cm)
 • Upplyst display med stora, tydliga siffror
 • Mätresultat erhålls på 5 sekunder
 • Blodprovstagaren för AST
 • NFC-överföring till din smartphone eller läsplatta
 • Ingen kodning behövs
 • Måltidsmarkeringar
 • Blodvolym, endast 0,5 μL
 • Blodvolymkontroll
NILS UHLIN, Product Manager, A. Menarini Diagnostics
NILS UHLIN

Product Manager, A. Menarini Diagnostics