Sök
Garnier Vitamin C - hudvård

Resultat

Garnier Vitamin C - hudvård

Behöver din hud lite extra glow? Nu har 70 testpiloter provat hudvård med C-vitamin från Garnier. I detta test ingick fyra produkter, ett micellärvatten, ett dagserum, en lätt dagkräm med SPF50+ samt ett nattserum. Samtliga produkter är berikade med c-vitamin som jobbar på bland annat lyster och reducering av pigmenteringar. Testpiloternas uppdrag var att skriva ärliga recensioner på utvalda sajter. Läs mer om vad de tyckte hos Lyko.

 • Produkt Garnier Vitamin C - hudvård
 • Tillverkare Garnier
 • Antal testpiloter 70
 • Antal som ansökt 3 768
 • Testperiod

Vitamin C Micellar Water
Rekommenderat pris: 55 SEK

Vitamin C Day Glow Boost Serum
Rekommenderat pris: 115 SEK

Vitamin C UV Fluid Sheer Glow
Rekommenderat pris: 126 SEK


Vitamin C Night Serum 10% Vit C
Rekommenderat pris: 126 SEKTestet har genomförts av Smartson på uppdrag av Garnier utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att skriva recensioner på utvalda sajter samt svara på en utvärdering via Smartson.

Hälsning från Garnier

Garnier Vitamin C - hudvård

Vad kul att du är nyfiken på hudvård från Garnier! Om du letar efter en hudvårdsrutin som ger huden lyster har du hittat rätt. Garnier Skin Active Vitamin C* serien består av fyra produkter; dagserum, kvällserum, micellärvatten och solskydd för ansiktet. Vi ser fram emot att höra vad du tycker!

 

 • Garnier SkinActive Micellar Vitamin C* Cleansing Water - En variant av Garniers älskade micellärvatten, berikad med Vitamin Cg för matt och ojämn hud. Tar bort makeup och gör din hud full av lyster och jämn.

 • Garnier Skinactive Vitamin C* Glow Boost Serum - Ett glow dagserum berikat med en kraftfull blandning av [3,5 %] C-vitamin*, niacinamid och salicylsyra för att förbättra hudens lyster och reducera synligheten av mörka hudfläckar.

 • Garnier Skin Active Vitamin C* Glow Boosting Daily UV Fluid SPF50+ - En lätt och flytande dagkräm som återfuktar huden hela dagen. Innehåller även SPF50+ mot UVB, UVA och långa UVA-strålar för att förebygga uppkomsten av mörka fläckar på huden.

 • Garnier SkinActive Vitamin C 10% nattserum - Ett serum berikat med 10% ren C-vitamin och hyaluronsyra. Serumets nya patenterade formula hjälper till att tillföra glåmig hy strålande lyster och ge ett slätare utseende.
   

*Vitamin Cg = C-vitaminderivat