Sök
Gardio hemlarm

Resultat

Gardio hemlarm

Letar du nytt larm? Här kan du ta del av vad 33 testpiloter tycker om Gardio, ett hemlarm med HD-bilder och live-koll i mobilen och fria väktarutryckningar vid inbrott. Gardios grundtanke är att du alltid har nära hem, för halva kostnaden mot andra larm. Efter testperioden på tre månader är det 73 % som skulle rekommendera Gardio hemlarm till en vän. 

 

  • 73 % av 33 testpiloter rekommenderar Gardio hemlarm
  • Produkt Gardio hemlarm
  • Tillverkare Gardio AB
  • Rekommenderat pris 995 SEK
  • Antal testpiloter 33
  • Antal som ansökt 2 752
  • Testperiod Nov 2014 - mar 2015

Uppdraget är att testa, tycka till och dela åsikter om Gardio via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Efter testet får alla som deltagit behålla larmet om man fortsätter betala abonnemenagsavgiften. Annars returnera kostnadsfritt.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Gardio hemlarm

Testpiloterna tycker generellt att Gardio Hemlarm är ett enkelt och prisvärt larm som uppfyller de krav användaren har. En utmanare till de stora aktörerna på marknaden som en av testpiloterna uttrycker det. Kundtjänsten får mycket beröm och det erbjuder en hel del bra funktioner med styrning och HD-bilder i mobilen. En del tekniska brister måste Gardio jobba på för att utveckla och göra larmet ännu bättre. Det som testpiloterna främst lyfter fram är larmpanelen som upplevs billig samt att larmet tappar kontakten för ofta.

Gardio hemlarm image 1 Gardio hemlarm image 2 Gardio hemlarm image 3

73 % rekommenderar (24 testpiloter)

avatar

Billigt och enkelt larm som ständigt utvecklas. En bra konkurrent mot de stora aktörerna på marknaden.

Daniel Andersson
avatar

Larmet var lätt att installera och instruktionerna var tydliga och klara. Det var enkelt att skapa konton för alla i familjen, och appen fungerar utmärkt både för att larma av och på.

Agneta Ekholm
avatar

Jag skulle rekommendera larmet till en vän som söker ett enkelt och lättskött larm. Lätt att installera själv och bra support om man har några frågor.

Jannica Skytén

27 % rekommenderar inte (9 testpiloter)

avatar

För lite sensorer som ingår i startpaketet. Alla enheter måste ha tillgång till ström. Huvudenheten måste vara kopplad till bredbandet, går visserligen att använda Mobilt bredband, men då skall även den enheten ha ström.

Magnus Lundberg
avatar

Tycker att det tappade kontakten för ofta utan anledning och var allmänt instabilt mjukvarumässigt. Att jag dessutom måste bekräfta larmet innan det sker en utryckning tycker jag förtar en stor del av poängen med att ha ett larm. Maskning för husdjur funkar dåligt med katter dessutom då de hoppar upp på saker och inte bara håller sig på golvet.

Philip von Platen
avatar

Problem med den tekniska utrustningen. Panel som strulat. Kontakten med nätet som kopplats av och inte loggats på igen. Problem att larma av via mobilerna och ljudsignal vid avlarmning funkar av och till. Appen på mobilen är omständig, måste logga in varje gång trots vi markerat att vi vill vara inloggade Bra,support agerat trevligt, proffsigt!!

Karin Molin

Hälsning från Gardio AB

Gardio hemlarm
Gardio är ett svenskt spjutspetsbolag som utvecklar och driver en helt ny typ av innovativ hemlarmstjänst som är mycket mer än bara ett larm. Därför är din och andra testpiloters recensioner viktiga för vår utveckling av ännu smartare tjänster till hemmet. Gardio är utvecklat för att ge dig större trygghet till mycket lägre kostnad än andra larm.
  • HD-kameror som larmsensorer ger koll via mobilen. Större trygghet och lägre kostnad när du slipper skicka väktare i onödan.
  • Gardio larmservrar bevakar och meddelar dig via mobilappen så fort något händer. Du väljer själv åtgärd med ett knapptryck.
  • Gardio är kopplat till Svensk Bevakningstjänst, en certifierad larmcentral med fria väktarutryckningar vid inbrott.