Sök
Fristads Kansas Hantverkarbyxor

Resultat

Fristads Kansas Hantverkarbyxor

Se hit alla hantverkare. Tillsammans med Fristads Kansas har vi låtit 47 testpiloter utvärdera en ny hantverkarbyxa med stretchpartier för ökad rörelsefrihet. Många av testpiloterna jobbar som hantverkare och har tyckt till om byxornas komfort, smidighet och funktioner. Se testrapporterna här nedan. #smartson #fristadskansassverige

  • 98 % av 47 testpiloter rekommenderar Fristads Kansas Hantverkarbyxor
  • Produkt Fristads Kansas Hantverkarbyxor
  • Tillverkare Fristads Kansas
  • Rekommenderat pris 1 299 SEK
  • Antal testpiloter 47
  • Antal som ansökt 4 330
  • Testperiod Sep - okt 2016

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Fristads Kansas Hantverkarbyxor

En skön byxa med bra passform och som fungerar riktigt bra när du rör dig på jobbet. Hantverkarna sammanfattar och spikar sina upplevelser av Fristads Kansas byxa med stretch. Förutom passformen är det många av testpiloterna som är nöjda med fickornas utformning och byxans design i stort. En del upplever modellen som för tajt i sin passform och att storlekarna är små. Tipset kan därför vara att gå upp en storlek från den vanliga.

Fristads Kansas Hantverkarbyxor image 1 Fristads Kansas Hantverkarbyxor image 2 Fristads Kansas Hantverkarbyxor image 3

98 % rekommenderar (46 testpiloter)

avatar

Skulle verkligen rekommendera byxorna. Väldigt sköna och elastiska nästan som ett par mysxbyxor. Väldigt bra och smarta fickor. Skydd för knäna om man vill.

Caroline Pettersson
avatar

Jag rekommenderar produkten för att de har en bra passform, sköna att röra sig i. Bra fickor, gillar speciellt att det är dragkedja på högerfickan så mobilen är skyddad när man är i dammiga miljöer och jobbar.

Emil Andersson
avatar

Passformen är helt outstanding och rörligheten är det bästa jag har upplevt. Detta känns som en helt annan dimension av arbetsbyxa!

Martin Pettersson

2 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar

Jag skulle inte rekommendera byxorna, då dem är små i storlekarna, det finns ingen bra ficka för nycklar, facket för mobilen är för tight och man kommer ha sönder telefonen.

Stefan Hultgren

Hälsning från Fristads Kansas

Vår nya bekväma byxa är särskilt utvecklad för hantverkare som vill ha optimal rörelsefrihet och stor funktionalitet. Därför söker vi på Fristads Kansas dig som idag jobbar på ett litet eller medelstort företag inom byggsektorn och som vill vara med och testa vår nya hantverkarbyxa med stretchpaneler. Att få direkt feedback från alla er som kämpar på byggen är viktigt för vår fortsatta utveckling. Därför ser vi fram emot att höra hur du gillar byxorna under arbetspassen, dess funktioner och hur de känns efter tvätt. Kör hårt och lycka till!

  • Stretchpartier fram, bak och på benen för optimal rörelsefrihet och komfort
  • Grym passform baserad på tidigare bästsäljare
  • 60 graders tvätt
Jonatan Andersson, Marketing Operations Manager, Fristads Kansas
Jonatan Andersson

Marketing Operations Manager, Fristads Kansas