Sök
Fisherman's Friend Spearmint och Tropical

Resultat

Fisherman's Friend Spearmint och Tropical

Smartsons testpiloter utvärderar nyheterna Spearmint och Tropical från Fisherman's Friend. Efter avslutat test är det 86 % av 6 024 testpiloter som skulle rekommendera Spearmint till en vän och 75 % av 6 056 tespiloter som skulle rekommendera smaken Tropical.

 • Fisherman's Friend Spearmint 86 % av 6024 testpiloter rekommenderar Fisherman's Friend Spearmint
  Spearmint
 • Fisherman's Friend Tropical 75 % av 6056 testpiloter rekommenderar Fisherman's Friend Tropical
  Tropical
 • Produkt Fisherman's Friend
 • Tillverkare Fisherman's
 • Antal testpiloter 7 500
 • Antal som ansökt 10 539
 • Testperiod nov 2013 - dec 2013

Spearmint

Tropical

Testpiloterna har fått testa båda smakerna som har skickats hem i brevlådan med uppdraget att testa och utvärdera halspastillerna. Därefter har de lämnat sina synpunkter och gett sitt betyg via ett webbaserat utvärderingsformulär. De har också delat sina åsikter via sociala medier och på vår blogg. 

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Hälsning från Fisherman's

Mintsmaker är väldigt populära på just halspastiller och vi tror att Spearmint kan bli en stor favorit hos många. Med ett högt mentolinnehåll, men inte fullt lika stark som till exempel Fisherman's Friend Original tilltalar den de som vill ha en något mildare men ändå effektiv halspastill. Spearmint har en frisk och fräsch smak och användningstillfällena är många. Passar extra bra när du vill fräscha upp din andedräkt eller få en godare smak i munnen. 
Fisherman's Friend är en omtyckt halspastill och nu är det dags för ännu en ny och spännande smak, Tropical med smak av tropisk frukt och mentol. Den är uppfriskande men precis som Spearmint något mildare i smaken jämfört med till exempel den extra starka Fisherman's Friend Original. Tropical är en smakvariant för alla som vill ha en fruktig, fräsch, effektiv och uppfriskande men inte allt för stark halspastill. 
Historien bakom Fisherman's Friend
Fisherman's Friend är en omtyckt klassiker som utvecklades redan 1865 av en ung apotekare vid namn James Lofthouse. År 1865 var staden Fleetwood i Storbritannien känd för sin stora fiskeflotta och sina fiskare som arbetade i extremt tuffa förhållanden i norra Atlanten. Den kalla och fuktiga miljön orsakade ofta hosta, halsont och förkylningar. James Lofthouse, en ung apotekare i staden, blandade till en stark vätska innehållande mentol och eukalyptus som lindrade de hårt arbetande fiskarnas besvär. Glasflaskor var dock opraktiska till havs så Lofthouse tog fram ett alternativ i form av pressade pastiller. Halspastillerna blev snabbt så populära bland fiskarna att de inte ville lämna hamnen utan sina ”vänner” som de kallade pastillerna – namnet Fisherman's Friend var fött.
Hej! Tack för att du varit med och testat våra senaste friska nyheter från Fisherman´s Friend. Det har varit mycket spännande att följa testet och ta del av era synpunkter och vad ni tyckte om de nya smakerna. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter och då är dina synpunkter värdefulla för oss.
Patrik Nilsson, Brand Manager, Fisherman's
Patrik Nilsson

Brand Manager, Fisherman's