Sök
Findus Sprödbakade torskfiléer

Resultat

Findus Sprödbakade torskfiléer

Vill du hitta enklare sätt att äta mer fisk i vardagen? 500 testpiloter fick chansen att tycka till om Findus Sprödbakade torskfiléer som är nyckelhålsmärkta, kända för att vara krispigt goda och ska underlätta middagsplaneringen. Mätta magar och glada tillrop är resultatet när 93 procent av testpiloterna rekommenderar produkten. Läs mer nedan. #smartson #findustorsk

  • 93 % av 423 testpiloter rekommenderar Findus Sprödbakade torskfiléer
  • Produkt Findus Sprödbakade torskfiléer
  • Tillverkare Findus
  • Rekommenderat pris 38 SEK
  • Antal testpiloter 423
  • Antal som ansökt 11 939
  • Testperiod Feb - mars 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt slutligen utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Findus Sprödbakade torskfiléer

Det är en övervägande majoritet av testpiloterna som rekommenderar Findus Sprödbakade torskfiléer. Bra smak, god krispig panering och enkel att tillaga och variera är återkommande upplevelser. De testpiloter som inte rekommenderar produkten tycker främst att paneringen upplevs som för tjock och “degig”. Sammantaget, en smidig och välsmakande vardagslösning. Här kommer några utvalda citat från testpiloterna.

Findus Sprödbakade torskfiléer image 1 Findus Sprödbakade torskfiléer image 2 Findus Sprödbakade torskfiléer image 3

93 % rekommenderar (394 testpiloter)

avatar

Gott och lättlagat som kan ätas tillsammans med många olika tillbehör! Och barnen älskar det!

Annika Andersson
avatar

Goda och krispiga torskfiléer med ett stort innehåll av fisk och inte bara panering. Hela familjen älskade dem och vi lär köpa dem igen.

Lina Räihä
avatar

Kan rekommendera denna produkt eftersom vi tyckte den var god och väldigt lätt att tillaga, även för någon som kanske inte är så händig i köket men ändå vill ha god mat!

Johan Bredmark

7 % rekommenderar inte (29 testpiloter)

avatar

Paneringen blev "mjölig" i munnen, inte gott. Fisken utan panering var god.

Ingrid Lundgren
avatar

Jag tyckte att produkten var helt okej, men fisken blev inte riktigt som jag hade önskat. Lite smaklös och vattning efter frysen.

Lisa Åberg
avatar

Upplever att paneringen är för tjock och för lite fisk. Paneringen blir degig och blek vid tillagning i ugn. Möjligtvis om man steker på stekjärn, kan filéerna bli spröda och få färg.

Jan Eve Kristensson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Findus

Findus Sprödbakade torskfiléer

Hej! Vad kul att du vill testa Findus Sprödbakade torskfiléer, ett enkelt sätt att fixa fisk till middag oftare. Variationerna är oändliga: på klassiskt vis med ärter och remouladsås eller kanske som fish taco med koriander och mango? Våra härligt krispiga filéer av torsk är Nyckelhålsmärkta och ger dig gott samvete i middagspusslet. Prova och dela sedan din smakupplevelse på Facebook, Instagram och andra sociala medier. Smaklig måltid!

  • Hela filéer av miljömärkt torsk
  • Nyckelhålsmärkt
  • Sveriges panerade favorit
Charlotte Wollberg, Product Marketing Manager, Findus
Charlotte Wollberg

Product Marketing Manager, Findus