Sök
Findus Frasiga Fiskfiléer Glutenfri

Resultat

Findus Frasiga Fiskfiléer Glutenfri

Letar du efter lättlagade fiskrätter att bjuda familjen på? Då har vi ett tips du borde nappa på, som dessutom är glutenfritt. Kika in hos testpiloterna som provsmakat Findus Frasiga Fiskfiléer och delat sina bästa middagstips nedan.

  • 96 % av 463 testpiloter rekommenderar Findus Frasiga Fiskfiléer Glutenfri
  • Produkt Findus Frasiga Fiskfiléer Glutenfri
  • Tillverkare Findus
  • Rekommenderat pris 37 SEK
  • Antal testpiloter 463
  • Antal som ansökt 10 032
  • Testperiod Dec

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Findus Frasiga Fiskfiléer Glutenfri

Testpiloterna är riktigt nöjda med Findus frasiga glutenfria fiskfilé, den beskrivs som krispig utanpå med saftig fisk inuti. Både antal och portionsstorlek får tummen upp, flera märkte heller ingen skillnad på smak och panering jämfört med icke glutenfria. Bara några få valde att inte rekommendera, de tyckte att paneringen var lite mjölig och för mycket, samt inte tillräckligt krispig. Resultat visar dock att denna frasiga fiskfilé kommer att bli ett stående inslag på middagsbordet.

Findus Frasiga Fiskfiléer Glutenfri image 1 Findus Frasiga Fiskfiléer Glutenfri image 2 Findus Frasiga Fiskfiléer Glutenfri image 3

96 % rekommenderar (447 testpiloter)

avatar

Otroligt goda. funkar för alla i familjen, från min kräsna 6 åring till min glutenintoeranta man. Enkelt och gott! WIN!

Karolina Engborg
avatar

Man fick fyra stora ordentliga fiskfiléer som var otroligt frasiga. Paneringen var lagom tjock med väldigt god smak. Det gick både lätt och snabbt att ordna en god och nyttig middag. Fantastisk att det även var helt glutenfritt så alla i familjen kunde äta tillsammans. Vi kommer definitivt köpa den fler gånger framöver.

Lyla Rahimi
avatar

Så goda! Ordentligt frasiga med krispig panering och supergod smak. Hela familjen älskade dem!

Jessica Bishop

4 % rekommenderar inte (16 testpiloter)

avatar

De var mjöliga  tyvärr tar den mjöliga smaken tar över för mycket då väljer jag fisk utan panering om jag vill ha glutenfria.


Anne-Marie Lindquist
avatar

Tyckte att det var för mycket panering och för lite fisk. Dem blev nästan för "perfekta". Konsistensen var annars bra och dem såg välgjorda ut.

Marcus Bozakis Haglund
avatar

Mycket bra alternativ om man är glutenintolerant. Dock tyckte vi att den var mindre frasig än vad vi väntat

AnnaLena Sandor

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Findus

Kul att du vill uppleva något gott och enkelt! Våra Frasiga Fiskfiléer har en unik panering fri från gluten. Paneringen består av en blandning av rismjöl och kikärtsmjöl, vilket ger en spröd krispighet. Frasiga Fiskfiléer är gjorda av Alaska pollock som fiskats med stor omsorg i det kalla havet utanför Alaska. De har tillagats med rapsolja och har ett lågt innehåll av mättat fett.

  • God middag
  • Lättlagad fisk
  • Fri från gluten
Christina Natt och dag, Produktchef, Findus
Christina Natt och dag

Produktchef, Findus