Sök
FAST Proteinbar ROX

Resultat

FAST Proteinbar ROX

Har du en aktiv livsstil och vill ha ett mellanmål i farten? Nu har 2000 aktiva testpiloter provat proteinbaren ROX från FAST Sports Nutrition. Proteinbaren passar bra efter träningen eller bara som ett mellanmål och finns i två varianter: Vanilj Crisp och Mörkchoklad Crisp. Ta del testpiloternas tränings- och mellanmålsstunder nedan. 

  • Produkt FAST Proteinbar ROX
  • Tillverkare FAST Sports Nutrition
  • Rekommenderat pris 20 SEK
  • Antal testpiloter 2 000
  • Antal som ansökt 7 489
  • Testperiod Jan

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om FAST Proteinbar ROX

Med stort engagemang har testpiloterna tagit sig an uppgiften att berätta om ROX proteinbars från FAST. Krispighet och en mjuk mitt har bidragit till fina betyg för konsistensen. Många blev också imponerade av den goda smaken i Dark Chocolate Crips men gillade även den lite sötare Vanilla Chocolate Crisp. Upplevelsen om smak och konsistens är något delad. Bland de som inte rekommenderar ROX ansågs barsen vara för söta, torra och kompakta samt att innehållsförteckningen inte var tilltalande för alla. Det gemensamma slutbetyget blir dock en riktig hit med 1547 personer som rekommenderar ROX proteinbars.

FAST Proteinbar ROX image 1 FAST Proteinbar ROX image 2 FAST Proteinbar ROX image 3

92 % rekommenderar (1547 testpiloter)

avatar

Kan vara den godaste baren som jag testat. Mycket bra smak. Bra konsistens. Har inget negativt att säga.

Andreas Wikman
avatar

Jag rekommenderar produkten då den är lätt att ta med sig och passar bra som energipåfyllning efter ett pass. Den var god med både krisp & en god krämig insida!


Filippa Frykenfeldt
avatar

Den är oerhört god & ”matig”. Snabb & lätt energipåfyllning!!

Nilla Johnsson

8 % rekommenderar inte (139 testpiloter)

avatar

Kändes inte bättre än en vanlig godis. Märkte ingen skillnad energimässigt, smakmässigt skilde inte barerna sig särskilt mycket åt och den mättade inte särskilt bra heller i mitt tycke, en besvikelse. Tyvärr!

Annie Molarin
avatar

Krispig men jag upplevde den torr och tråkig.

Therese Zarl
avatar

Jag gillade inte konsistensen. Uppfattade den som torr och väldigt kompakt. Svårtuggad och otrevlig. Smaken var väl ok, men den övriga upplevelsen drog ner helhetsbetyget.

Nichlas Gullstrand

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från FAST Sports Nutrition

FAST Proteinbar ROX
Vad kul att du vill prova våra underbara, njutbara proteinbars i två smaker! En med 20g protein, den andra med 21g protein. Och båda utan tillsatt socker såklart. Mjuk konsistens i mitten, krämigt mellanlager och krispig utanpå. Fri från palmolja och gluten. Lagom storlek för ett passande mellanmål. Följ oss gärna på @fastsverige och tagga dig i testet med #ostoppbar #njutbarproteinbar #fastsverige
  •  20/21g protein
  • Utan tillsatt socker
  • Två njutbara smaker
Eric Wollberg, Brand Manager, FAST Sports Nutrition
Eric Wollberg

Brand Manager, FAST Sports Nutrition