Sök
Fanola Nutri Care

Resultat

Fanola Nutri Care

Är ditt hår i behov av extra fukt och näring? Nu har 600 testpiloter provat på att fuktboosta håret med hårvårdsprodukter från Fanola. Denna serie passar alla hårtyper och har egenskaper som ska återfukta torrt och skadat hår. Ta del av testpiloternas bästa hårbilder och åsikter nedan.

 • Fanola Nutri Care Conditioner 80 % av 260 testpiloter rekommenderar Fanola Nutri Care Conditioner
  Nutri Care Conditioner
 • Fanola Nutri Care Nutri-One 10 Actions 79 % av 260 testpiloter rekommenderar Fanola Nutri Care Nutri-One 10 Actions
  Nutri Care Nutri-One 10 Actions
 • Fanola Nutri Care Shampoo 78 % av 260 testpiloter rekommenderar Fanola Nutri Care Shampoo
  Nutri Care Shampoo
 • Produkt Fanola
 • Tillverkare Fanola
 • Antal testpiloter 260
 • Antal som ansökt 1 308
 • Testperiod Feb - mar 2018

Nutri Care Conditioner

 • Antal testpiloter 260

Nutri Care Nutri-One 10 Actions

 • Antal testpiloter 260

Nutri Care Shampoo

 • Antal testpiloter 260

Testpilotens pris: 279 kronor (ord. pris för hela paketet är 617 kronor). Testpiloterna har betygsatt de separata produkterna. Plus- och minuskommentarerna avser hela produktserien.

Testet genomförs av Smartson och ditt uppdrag som testpilot är att prova, dela upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkterna via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Nutri Care Conditioner

Balsamet i den italienska hårvårdsserien Nutri Care fick högst betyg och har hjälpt testpiloterna att reda ut och göra håret mjukare. Många beskriver en behaglig doft som påminner om vanilj och smörkola. Här skiljer sig åsikterna något, en del tycker den är för söt och väljer därför inte att rekommendera.

Fanola Nutri Care

80 % rekommenderar (80 testpiloter)

avatar
Jag rekommenderar dessa produkter varmt. Mitt hår har blivit mer lättskött, mindre frissigt och mer glansigt. När jag ska borsta håret efter tvätt så är det lätt att reda ut. Tidigare var det ganska jobbigt med mitt långa tjocka hår. God doft.
JENINIE PETTERSSON

20 % rekommenderar inte (20 testpiloter)

avatar
För söt doft och inte prisvärd då den är ganska dyr. Däremot fungerar det bra, håret blir mjuk och fint.
CAMILLA HOLMBERG

Så tycker testpiloterna om Nutri Care Nutri-One 10 Actions

 Leave-in sprayen Nutri-One 10 Actions minskar frisset, ger volym och tar bort statisk elektricitet. De som inte är helt övertygade av Nutri Care serien upplever inte någon större skillnad på håret och att priset inte motsvarar förväntningarna.

Fanola Nutri Care Bottles

79 % rekommenderar (79 testpiloter)

avatar
Det luktar gott, är drygt och håret håller sig fräscht länge samt ger glans. Håret är lätt att borsta och mindre frissigt.
JENNIE NILSSON

21 % rekommenderar inte (21 testpiloter)

avatar
Tyvärr finns det inget som gör att jag känner någon wow-effekt på denna produkt. Den är absolut inte dålig men det finns inget som gör att jag skulle köpa den igen.
JOHANNA THURESSON

Så tycker testpiloterna om Nutri Care Shampoo

Den italienska hårvårdsserien Nutri Care från Fanola har gett testpiloterna väldoftande, mjukare och glansigare hår. Shampoot ger ett bra lödder, känns drygt och rengör på djupet.

Fanola Nutri Care Hair and Bottles

78 % rekommenderar (78 testpiloter)

avatar
Bra produkt för slitet/skadat hår när man använder samtliga tre produkter tillsammans. Flaskorna för schampoo och balsam är bra utformade.
ELAINE WISTRAND

22 % rekommenderar inte (22 testpiloter)

avatar
Gillar inte lukten, visserligen försvinner den snabbt, men den passar inte min smak. Shampoot passar inte mitt hår, balsamet är lite bättre men bäst fungerar sprayen.
ANITA WELLANDER

Hälsning från Fanola

Fanola Nutri Care
Fanolas produkter är alla framtagna med omsorg och tanke för att passa alla hårtyper. Tack vare dessa formuleringar och välbalanserade kombinationer av aktivt naturliga råvaror så kan Fanola möta behoven hos varje hårtyp. Fanola Nutri Care återfuktar och ger näring till torrt, stressat och skadat hår. Det gör håret mjukt och livfullt. Berikad med mjölkproteiner. 10 i 1 Spray Mask är en leave-in spray för alla hårtyper med 10 verkningsområden.
 • Återfuktar och ger näring till torrt, stressat och skadat hår.
 • Gör håret silkeslent, mjukt, glänsande och lätt att kamma.
 • Berikad med mjölkprotein.
Peter Ohlsson, Marknadschef, Fanola
Peter Ohlsson

Marknadschef, Fanola