Sök
F-Secure Internet Security och F-Secure Mobile Security

Resultat

F-Secure

Denna gång har testpiloter utvärderat F-Secure Internet Security och Mobile Security.

66 % av 239 testpiloter anger att de skulle rekommendera Mobile Security till en vän, och 83 % av 155 testpiloter anger att de skulle rekommendera Internet Security till en vän.

 • F-Secure Internet Security 83 % av 155 testpiloter rekommenderar F-Secure Internet Security
  Internet Security
 • F-Secure Mobile Security 66 % av 239 testpiloter rekommenderar F-Secure Mobile Security
  Mobile Security
 • Produkt F-Secure
 • Tillverkare F-Secure
 • Antal testpiloter 239
 • Antal som ansökt 1 966
 • Testperiod Jan - apr 2013

Internet Security

 • Antal testpiloter 155

Mobile Security

 • Antal testpiloter 239

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Internet Security

Under testet har recensenterna tittar närmare på allt ifrån installation, funktioner och användarvänlighet. Överlag så har de som utvärderat programmet till PC uppskattat säkerhetsprogrammet högre än de som provat den till mobila enheter. Precis som tidigare tester i genren skyddsprogram så skiljer sig åsikterna ganska markant – detta kan mycket väl styras av att testpiloterna har olika versioner och ålder av hårdvara som produkten testats på. Exempelvis upplever vissa att programmet tar mycket processorkraft medan andra upplever att F-Secure arbetar metodiskt i bakgrunden.

F-Secure image 1 F-Secure image 2 F-Secure image 3

83 % rekommenderar (128 testpiloter)

avatar
Bra program som skyddar dig och din dator. Inte hittat några stora problem i användningen utan det har funkat som det ska. Uppdaterar sig som det ska och hittar virus och farliga webbsidor. Kan rekommendera detta. Mycket bra om man jämför med andra säkerhetsskydd för din dator. Påverkar inte din dators hastighet utan ligger i bakgrunden och man märker det bara när det rapporterar nåt mysko.
Laila Forslund
avatar
Jag har inte upplevt några problem på PC, utan allt har rullat på. Jag aktiverade Online Safety för barnen och det har blockerat en del suspekt innehåll som barnen har råkat på, även på de sidor man tror ska vara säkra för barn, men surfskyddet gjorde sitt jobb.
Andreas Malmqvist

17 % rekommenderar inte (27 testpiloter)

avatar
Har testat både på en Android Galaxy och på PC. På mobilen har jag inte märkt av något negativt. Trots att den är gammal och kör Android 2. Däremot har min dator blivit instabil och kraschat ett flertal gånger sedan installationen. Vet inte om det berodde på detta eller något annat. Men skydden fungerar väl och det var lätt att installera.
Per Ivarsson

Så tycker testpiloterna om Mobile Security

Åsikterna om Mobile Security skiljer sig åt. Vissa testare har upplevt att det flyter på utan problem med andra användare finner att mobilen blir seg och påverkar batteritiden. Testpiloterna har använt sina egna mobiltelefoner. 

66 % rekommenderar (157 testpiloter)

avatar
Jag har testat F-secure både för PC och Androidtelefon. Båda produkterna är enkla att hantera. Gillar gränssnittet, vilket gör att det blir intuitivt att använda. Jämfört med andra liknande produkter så är det mycket enklare att hantera och det är också det jag uppskattat mest. Kommer definitivt fortsätta använda F-secure.
Ingela

34 % rekommenderar inte (82 testpiloter)

avatar
Jag är missnöjd med F-Secure till mobilen kommer inte att installera det igen för att den slöar ned telefonen och batteritiden sänks otroligt mycket.
Jörgen Sörkvist

Hälsning från F-Secure

 • Bankskydd gör dina onlinebanksessioner säkra
 • Skyddar dina barn - spåra telefonen/spärra sidor och nummer
 • Skyddar din identitet/skydda innehåll vid stöld
 • Support via onlinechatt eller telefon
 • Omedelbart skydd mot alla hot
 • Blockerar skräppost och nätfiskemeddelanden