Sök
F-Secure TOTAL 2021

Resultat

F-Secure TOTAL 2021

Datorer, telefoner och surfplattor – är du uppkopplad större delen av din vardag? F-Secure TOTAL erbjuder ett onlineskydd för alla dina enheter. Med TOTAL får du en lösenordshanterare som samlar alla dina lösenord och gör att du endast behöver komma ihåg ett lösenord, du får till ett VPN (virtuellt privat nätverk) samt ett internetsäkerhetsprogram med en inbyggd föräldrakontroll. Ta del av recensioner och åsikter från 261 testpiloter som provat tjänsten.

  • 85 % av 261 testpiloter rekommenderar F- Secure TOTAL
  • Produkt F- Secure TOTAL
  • Tillverkare F-Secure
  • Rekommenderat pris 849 SEK / år
  • Antal testpiloter 261
  • Antal som ansökt 1 247
  • Testperiod Aug 2021

Testpiloter får prova F-Secure TOTAL för 3 enheter, kostnadsfritt i 1 år. Prenumerationen avslutas därefter automatiskt.

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av F-Secure utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och att dela sina upplevelser via video, i sociala medier och via Smartson.

Så tycker testpiloterna om F- Secure TOTAL

TOTAL-apparna beskrivs som lätta att installera och smidiga att använda. Apparna arbetar i bakgrunden utan att de märks av eller påverkar enhetens prestanda. Testpiloterna upplever F-Secure TOTAL som en trygg och pålitlig helhetslösning för onlineskydd, samt att det fungerar bra på olika typer av enheter. De testpiloter som väljer att inte rekommendera tjänsten anser att det var svårt att installera och komma igång med användningen. De upplevde även att enheten blev något långsammare att använda, och att webbsidor eller appar blockades, till synes utan anledning.

F-Secure TOTAL 1 F-Secure TOTAL 2 F-Secure TOTAL 3

85 % rekommenderar (223 testpiloter)

avatar
Inget att anmärka på, jobbar bra i bakgrunden. Blockerat flertalet försökt att spåra mina enheter. Riktigt bra VPN med stabil uppkoppling. Bra möjligheter till olika inställningar beroende vad som passar användaren. Enkelt program att handskas med samt att det även är lätt för barnen att använda. Det finns speciella barninställningar att använda.
Kenny Våglöf
avatar
Jag tycker att den skyddar bra och det känns säkert. Lätt att använda och det märks inte att den går i bakgrunden. Rekommenderar verkligen!!
Anette Matsson
avatar
En jättebra tjänst som är enkel att installera även om man inte är så teknisk som jag. Jag älskar säkerheten kring när man loggar in på sin bank och känsliga hemsidor. Jag rekommenderar F- Secure till alla jag känner!
Pernilla Gerdin

15 % rekommenderar inte (38 testpiloter)

avatar
Skyddet är bra, men inte tillräckligt med funktioner då konkurrenter erbjuder lägre pris samt fler tilläggsfunktioner som fungerar mycket bättre.
Kim Tang
avatar
Programmen är röriga och inte så användarvänliga. Jag upplever att min dator är mycket segare nu än innan installationen av F-Secure.
Dennis Jacobsson
avatar
Produkten har svagheter, det är alldeles för krångligt att godkänna annan programvara en har på datorn som F-Secure total inte tycker om, men jag som användare vill faktiskt kunna ha annan programvara i systemet, produkten blockar uppdateringen varje gång den andra programvaran ska uppdateras och svårt komma runt webbsidor som den vill blockera.
Joakim Åkerö

Hälsning från F-Secure

Vad kul att du vill testa F-Secure TOTAL och få ett heltäckande onlineskydd för alla dina enheter. TOTAL inkluderar ett internetsäkerhetsprogram, en VPN (virtuellt privat nätverk) och en smidig lösenordshanterare där du kan bevaka din mejladress och få varningar om din personliga information finns med i dataläckor. Vi ser fram emot att höra vad du tycker, surfa säkert där ute!

  • Stoppa virus och skydda dina pengar
  • Surfa privat och skydda din internetanslutning
  • Skydda dina lösenord och förhindra identitetsstöld
Mikael Herrala, Säkerhetsexpert, F-Secure
Mikael Herrala

Säkerhetsexpert, F-Secure