Sök
F-Secure Booster PREMIUM

Resultat

F-Secure Booster

Börjar din dator kännas trött? Nu kan du ta del av vad våra testpiloter tycker om F-Secure Booster - ett verktyg för PC- och Android-enheter som ska förbättra prestanda, stabilitet och batteritid. Efter avslutat test väljer 71 procent att rekommendera tjänsten.

  • 71 % av 1848 testpiloter rekommenderar F-Secure Booster PREMIUM
  • Produkt F-Secure Booster PREMIUM
  • Tillverkare F-Secure
  • Rekommenderat pris 475 SEK
  • Antal testpiloter 1 848
  • Antal som ansökt 4 280
  • Testperiod Nov - dec 2015

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt utvärdera produkten i slutet av testperioden.

Så tycker testpiloterna om F-Secure Booster PREMIUM

De som rekommenderar F-Secure Booster PREMIUM beskriver programmet som mycket enkelt att förstå och använda. Flera nämner att datorn känns som ny och är betydligt snabbare. Bland kritiken nämns att programmet inte nådde upp till förväntingarna. Vissa märkte ingen skillnad alls medan andra upplevde att datorn blev seg och låste sig.

F-Secure Booster image 1 F-Secure Booster image 2 F-Secure Booster image 3

71 % rekommenderar (1317 testpiloter)

avatar

Programmet var helt otroligt bra. Jag var lite skeptisk till en början, jag tänkte "vad kan egentligen detta program göra för min sega dator?" Men det känns som att ha en helt ny dator. Galet bra! Rekommenderas varmt.

Kannika Wongprom
avatar

Ett enda program som uppdaterar föråldrade drivrutiner, rensar datorn från onödiga filer, optimerar allt som behövs. Ett klockrent program!

Niclas Henriksson
avatar

Ett lättanvänt program som fixar till det mesta. Min relativt snabba laptop blev ännu snabbare vid uppstart och avstängning. Dessutom raderade programet bort en massa onödiga saker som bara tog plats. Tummen upp för F-Secure Booster!!

Jan Christer Gustavsson

29 % rekommenderar inte (530 testpiloter)

avatar

Jag körde programmet på min dator som börjat bli rätt seg men kan inte säga att jag märkte någon skillnad...

Jerker Nilsson
avatar

Jag trodde det skulle överraska mig positivt men den gav förslag på saker som jag inte ville städa eller göra om för prestandan, Det motverkade funktioner istället för att förbättra.

Chris Temmel
avatar

Jag har inte märkt någon större skillnad på hastigheten på min dator.

Andréas Ek

Hälsning från F-Secure

F-Secure Booster maximerar prestandan på din PC- eller Android-enhet på ett ögonblick! Verkar din PC seg? Börjar du få slut på utrymme i din enhet? Eller är batteritiden dålig? Då hoppas vi att du vill vara med och testa F-Secure Booster som smidigt rensar, snabbar upp och uppdaterar din enhet!

  • Upp till 109% bättre PC-prestanda
  • Upp till 90% mindre batteriförbrukning
  • Upp till 75% snabbare start av din PC
* Testet gjordes på sex datorer med olika versioner av Windows.
Elin Björkman, Marketing Manager, F-Secure
Elin Björkman

Marketing Manager, F-Secure