Sök
Elvie bröstpump

Resultat

Elvie bröstpump

Är du i tankarna om att skaffa en ny bröstpump? Elvie bröstpump är helt sladdlös och styrs via en app. Du kan smidigt ta med den överallt och eftersom den är både tyst och sladdlös kan du pumpa när det passar dig. Det finns flera olika storlekar för att den ska passa alla mammor, läs mer om recensionerna nedan. 

  • 92 % av 38 testpiloter rekommenderar Elvie bröstpump Elvie bröstpump
  • Produkt Elvie bröstpump
  • Tillverkare Elvie
  • Rekommenderat pris 3 799 SEK
  • Antal testpiloter 38
  • Antal som ansökt 1 122
  • Testperiod Jun 2020

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Elvie utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och att dela sina upplevelser via Smartson samt på externa webplatser.

Så tycker testpiloterna om Elvie bröstpump

Under sommaren har 40 testpiloter och nyblivna mammor testat Elvie bröstpump. Av dessa rekommenderar 92% bröstpumpen, dels för att den gör det möjligt att amma och pumpa samtidigt, och även för de kan mäta och styra pumpen via appen. Testpiloterna uppskattar den snygga designen, att den är enkel att rengöra och smidig att ta med sig. Det är 8% av testpiloterna som väljer att inte rekommendera pumpen för att den ibland mäter fel, priset upplevs för högt och suget har varit för svagt. 

Elvie 1 Elvie 2 Elvie 3

92 % rekommenderar (35 testpiloter)

avatar
Det absolut bästa med pumpen är att den har alla de saker som gör det så otroligt smidigt att använda den - den går att ha med överallt och du kan använda exakt när det passar. Du slipper hålla på att krångla med eluttag eller trötta ut genom att manuellt pumpa. Enkel att ta med och du förstår direkt hur du ska använda den. Inga onödiga trösklar.
Sabina Thilén
avatar
Jag har tidigare provat både manuell och elektrisk bröstpump men aldrig fått det att funka. Alldeles för lite har pumpats ut, det har smärtat och tiden räcker inte till. Som testpilot via Smartson är Elvie den första pump som fungerat för mig. Smärtfri, enkel att använda, det kommer mjölk och jag blir fri att göra annat under tiden. Såå smart pump!
Sissela Arkander
avatar
Enkel och smidig bröstpump som faktiskt kan användas var som helst och när som helst. Uppfyller alla förväntningar och kan styras via appen. Vilket gör att man smidigt får en överblick hur mycket man har pumpat utan att faktiskt ta loss själva pumpen. Snygg design som också är enkel att rengöra.
Johanna Lagerqvist

8 % rekommenderar inte (3 testpiloter)

avatar
Jag tycker den är för dyr, den var inte lika smidig som jag förväntade mig när det gäller storlek samt att den vid ett flertal tillfällen ej slutade pumpa när flaskan var full trots senaste update på app och pump. Den är tyst, har ett bra sug och gör det den ska men det finns andra billigare pumpar om man inte värdesätter friheten utan sladdar osv.
Sandra Källström

Från sociala medier

Hälsning från Elvie

Möt Elvie Pump, världens tystaste bärbara bröstpump. Inga slangar, inga sladdar och inget oväsen, så att du kan pumpa när som helst och var som helst. Bär den i din bh för diskret, handsfree-pumpning. Designad för att vara enkel att använda och lätt att rengöra. Anslut till appen för en helt sömlös upplevelse med fjärrkontroll, mjölkvolymövervakning och pumphistorik.

  • Världens tystaste bärbara bröstpump
  • Kontrolleras av en app
  • Liten och lätt att bära i en standard amnings-bh
Caroline Copsey, Head of Marketing, Elvie
Caroline Copsey

Head of Marketing, Elvie