Sök
Ella’s Kitchen flerkornssnacks

Resultat

Ella’s Kitchen flerkornssnacks

Nyfiken på ett nytt mellanmål till ditt barn? Ta del av vad 1 000 föräldrar med barn i åldrarna 12 månader till 2 år tycker om Ella's Kitchen Flerkornshjul och Flerkornspinnar - snacks gjorda på ekologiska flerkornsingredienser utan koncentrat, tillsatt socker eller salt. Efter avslutat test väljer 90 procent att rekommendera både flerkornhjulen och pinnarna.

 • Ella’s Kitchen flerkornssnacks Flerkornspinnar 90 % av 475 testpiloter rekommenderar Ella’s Kitchen flerkornssnacks Flerkornspinnar
  Flerkornspinnar
 • Ella’s Kitchen flerkornssnacks Flerkornshjul 90 % av 539 testpiloter rekommenderar Ella’s Kitchen flerkornssnacks Flerkornshjul
  Flerkornshjul
 • Produkt Ella’s Kitchen flerkornssnacks
 • Tillverkare Ella’s Kitchen
 • Antal testpiloter 539
 • Antal som ansökt 4 671
 • Testperiod Mars

Flerkornspinnar

 • Rekommenderat pris 9,90 SEK
 • Antal testpiloter 475

Flerkornshjul

 • Rekommenderat pris 9,90 SEK
 • Antal testpiloter 539

Testet genomförs av Smartson under våren 2015 utan kostnad för testpiloterna. Varje testpilot får en påse av varje smak, d.v.s. sammanlagt två påsar. Uppdraget är att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär.

Så tycker testpiloterna om Flerkornspinnar

Testpiloterna som rekommenderar Ella’s Kitchen Flerkornspinnar uppskattar att de är ekologiska, nyttiga och lätta för barnen att äta. Ett bra alternativ till chips och kakor. Bland kritiken nämns även här de höga priset för den mängd man får och att smaken är artificiell.

Ellas Kitchen Flerkornssnacks image 1 Ellas Kitchen Flerkornssnacks image 2 Ellas Kitchen Flerkornssnacks image 3

90 % rekommenderar (428 testpiloter)

avatar

Ett bra snack som inte innehåller socker. De var både smakrika och knapriga, min dotter på 1 år var mycket förtjust i dem! Det är kul att hon själv kan äta dem utan hjälp från andra och hon blev inte så kletig/smutsig av dem, kläderna höll sig rena och händerna var bara att torka av lätt med torr trasa.

Emma Reyes
avatar

Snacksen har nyttigt innehåll och smakar gott enligt både mig och min 16 månader gamla son. Påsarna är lätta att ta med sig och att öppna. Kul att kunna variera snacks som passar små barn.

Charlotte Bergenord
avatar

Lätta att hålla för en ettåring, nyttiga och perfekta på resan. Min son älskade dessa!

Maria Vakrööm

10 % rekommenderar inte (47 testpiloter)

avatar

Smakmässigt så är de goda och greppvänliga för småbarn. Det stora minuset är priset! Påsen innehåller 15g och i min butik kostar de 11kr. Det är som att en påse chips på 250g skulle kosta 200kr!

Martina Bogyo Sandgren
avatar

Min dotter på 1,5 år tyckte de var sådär. Priset är orimligt - 10kr för en liten påse snacks är för mycket för min smak.

Melanie Zabel
avatar

Vår 16 månaders tjej spottade ut dessa direkt när hon fick en i munnen. Jag har smakat själv och tycker de har en lustig bismak. Vår tjej älskar majskolvar och smörgåsrån, men dessa var inte populära alls.

Josef Tingbratt

Så tycker testpiloterna om Flerkornshjul

De som rekommenderar Ella’s Kitchen Flerkornshjul beskriver dem som goda, krispiga och nyttiga. Perfekt för barnen att äta när det är fredagsmys. De testpiloter som inte rekommenderar Flerkornshjul nämner att priset är för högt och att de har för lite smak.

Ellas Kitchen Flerkornssnacks image 1 Ellas Kitchen Flerkornssnacks image 2 Ellas Kitchen Flerkornssnacks image 3

90 % rekommenderar (483 testpiloter)

avatar

Båda mina barn tyckte att de var jättegoda. Dessutom ekologiska! Toppen!

Sabina Hast
avatar

Ett enkelt snacks som känns lyxigare att ge till de små barnen än de klassiska rånen och majskrokarna. Med lite salt på hade jag kunnat äta dem själv.

Annika Hermansson
avatar

Skulle absolut rekommendera dessa då min son älskade dom. Kommer i fortsättningen ge han dessa istället för chips när det är fredagsmys. Lagom mycket i påsen, krispiga och goda.

Jonna Aspenstedt

10 % rekommenderar inte (56 testpiloter)

avatar

Smaklösa. Gillades inte av de små här hemma.

Nathalie Alsgren
avatar

Både jag och mitt barn tycker att dessa är väldigt smaklösa. Kladdar väldigt och svårt att få bort från kläderna.

Marcus Johansson
avatar

Mitt barn tyckte inte om dem och de har ett extremt högt kilopris!

Anna Hamrin

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Ella’s Kitchen

Ellas Kitchen Flerkornssnacks

Puffits är vårt senaste mellanmål för barn från tio månader. Det är små runda majspuffar fasta nog för små fingrar att plocka upp och finns i smakerna ost + tomat eller hallon + vanilj. De är förpackade i praktiska portionspåsar där varje konsumentförpackning innehåller 5 påsar. Perfekt att ta med några påsar i skötväskan eller att ha hemma när det är dags för något mumsigt.

Vår mission är att utveckla hälsosamma matvanor som håller livet ut. Eftersom vi vill att vår mat ska vara lika bra som hemlagad erbjuder vi ett brett sortiment av god, naturlig och hälsosam 100% ekologisk mat för bebisar och mindre barn. Produkterna är dessutom framtagna för att vara praktiska för mammor och pappor samt lekfulla för de små.

 • Endast ekologiska ingredienser.
 • Inget tillsatt salt eller socker.
 • Inga onödiga tillsatser så som förtjockningsmedel eller konstgjorda färg- eller smakämnen.
 • Praktiska portionsförpackningar som är enkla att ta med på utflykt.
 • Lekfullt sätt för barnet att träna pincettgreppet samtidigt som de får i sig något gott.
 • Smakerna finns inuti majspuffarna, så att små fingrar håller sig rena.

Alla våra produkter är 100% ekologiska och framtagna med tanke på att våra barn ska få i sig det bästa. Eftersom vi ständigt jobbar på att bli bättre är det viktigt för oss vad du och ditt barn tycker om våra produkter. Under årens lopp har vi lyssnat på vad ni mammor, pappor och era barn tycker om våra produkter. Detta har resulterat i nya mumsiga produkter och att göra matstunden mer lekfull. Vi ser med spänning fram emot att följa testet och höra era åsikter om våra nya puffits. Lycka till!

Josefin Freudmann, Brand Manager, Ella’s Kitchen
Josefin Freudmann

Brand Manager, Ella’s Kitchen